TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Sākusies pieteikšanās Ventspils 2019. gada foto attēlu konkursam

Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina visus interesentus, kuru kaislība ir fotografēšana piedalīties sešpadsmitajā Ventspils 2019.gada foto attēlu konkursā. Ventspils fotoattēlu skaistākos skatus būs iespēja iesniegt līdz 23. septembrim. Atlasītie skaistākie 40 fotoattēlu darbi tiks izstādīti fotoizstādē un labākie saņems atzinības balvas no Ventspils pilsētas domes.

Ventspils 2019. gada foto attēlu konkursā aicināti piedalīties ne tikai profesionāli fotogrāfi, bet arī amatieri un visi, kuru hobijs ir fotografēšana.

Šogad, tāpat kā pērn, fotoattēli tiks vērtēti divās kategorijās - Reklāmas un Mākslas fotogrāfija. Mākslas fotogrāfijā tiek vērtēts Ventspils pilsētas abstrakts atspoguļojums, turpretī Reklāmas fotogrāfijā tiek vērtēts Ventspils pilsētas atspoguļojums, kurā veiksmīgi ietverti Ventspils pilsētas tūrisma objekti un/vai pasākumi, un ir iespēja šo fotoattēlu izmantot Ventspils mārketinga un reklāmas vajadzībām.


Katrs fotogrāfs var iesniegt ne vairāk kā 20 vērtējamus fotoattēlus. Fotoattēliem jāraksturo Ventspils pilsētas atpazīstamība, atspoguļojot Ventspils pilsētas ikdienas notikumus, tūrisma objektus un Ventspilī notiekošos pasākumus šādās tematiskajās grupās: Ventspils pilsētvides, kultūrvēsturiskie, tūrisma un atpūtas objekti, Ventspils iedzīvotāji 2018. un 2019. gadā dažādos gadalaikos, ikdienā un pasākumu laikā, pilsētas ekonomiskās, sabiedriskās aktivitātes, kultūras un sporta pasākumi pilsētā, kā arī pilsētas infrastruktūras veiksmīgs atspoguļojums.

Iesniegtos fotoattēlus, divās kategorijās vērtēs konkursa komisija, no visiem iesniegtajiem darbiem izvēloties labākos 40, kuri vēlāk tiks izstādīti Ventspils 2019.gada foto attēlu konkursa  fotoizstādē.


Komisijas noteiktie laureāti, fotoizstādes atklāšanā saņems atzinības rakstus un Ventspils pilsētas domes naudas balvas. Šogad godalgas saņems labākie reklāmas un mākslas fotoattēli, interneta balsojuma - skatītāju simpātijas uzvarētājs un jaunais talants, tādēļ īpaši fotokonkursā tiek aicināti piedalīties tie mākslinieki, kuri savu fotogrāfa darbu uzsākuši nesen un ir vecumā līdz 21 gadam.


Lai noteiktu skatītāju simpātiju, portālā www.ventspils.lv interesentiem būs iespēja balsot par komisijas izvēlētajiem labākajiem 40 darbiem. Skatītāja simpātijas balvu iegūs pretendents, kura fotoattēls portālā būs saņēmis vislielāko balsu skaitu.


Viens no lielākajiem izaicinājumiem fotogrāfiem šogad ir jaunās, teju atvērtās koncertzāles "Latvija" un Lielā laukuma kompozīcijas ietveršana vienā kadrā, objekts ir liels, grandiozs un fotografējams no dažādiem rakursiem.


Piedāvājumus fotokonkursam var iesniegt līdz š.g. 23. septembrim plkst. 17:00 Ventspils Tūrisma informācijas centrā, Dārzu ielā 6. Pretendenti ar konkursa nolikumu iepazīties un to saņemt var Ventspils pilsētas Tūrisma informācijas centrā, katru darba dienu no plkst. 8:00 līdz 17:00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7152741sec.