TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Iecelts jauns «Radisson» viesnīcu grupas reģionālais direktors Zviedrijā un Baltijā

Radisson Group izziņo, ka Daniels Krafts (Daniel Kraft) ir iecelts par starptautiskās viesnīcu grupas jauno reģionālo direktoru Zviedrijā un Baltijā, stājoties jaunajā amatā no 2019. gada 1. septembra. Daniels Krafts ir spēcīgs līderis ar plašu pieredzi viesmīlības jomā. Līdz šim viņš bijis reģionālais ieņēmumu optimizācijas direktors Radisson viesnīcu grupas ieņēmumu pārvaldības daļā Ziemeļeiropā.

"Pateicoties viņa plašajai pieredzei, mērķtiecībai, asajam prātam un pozitīvajai nostājai, Daniels palīdzēs mūsu viesnīcu komandām parādīt sevi no labākās puses un arī turpmāk nodrošināt Radisson Group izaugsmi visā reģionā. Daniela līdzšinējie panākumi liecina par spēju sasniegt vērā ņemamus rezultātus un pauž  izcilas līderības prasmes. Es ar lielu lepnumu sveicu viņu šajā jaunajā, aizraujošajā amatā," komentē Ziemeļeiropas reģiona vecākais viceprezidents Toms Flanagans Kartunens (Tom Flanagan Karttunen).

Daniels Krafts pievienojās Radisson viesnīcu grupai 2013. gadā un palīdzēja izveidot grupas ieņēmumu biroju Stokholmā ar spēcīgu komandu, kurā šobrīd ir jau vairāk nekā 20 komandas biedru no vairāk nekā 30 viesnīcām. Vadot savu komandu, Daniels bijis atbildīgs par kopējo ieņēmumu pārvaldību Ziemeļeiropas reģionā. Kā reģionālais direktors Krafts turpmāk atbildēs par visām Radisson viesnīcu grupas viesnīcām Zviedrijā, Baltijā, un tostarp arī Rīgā, kā arī plecu pie pleca sadarbosies ar to ģenerāldirektoriem, lai nodrošinātu nevainojamu klientu servisa pieredzi un vēl vairāk izkoptu katras viesnīcas piedāvāto pakalpojumu kvalitāti.

Pirms pievienošanās Radisson viesnīcu grupai Daniels Krafts bija First Hotels ieņēmumu pārvaldības un sadales direktors un vēl pirms tam 10 gadus strādāja uzņēmumos Norwegian, British Airways un SAS maršrutu un ieņēmumu pārvaldības, kā arī tirdzniecības un uzņēmējdarbības attīstības jomā. Viņš ir ieguvis maģistra grādu Jenšēpingas Starptautiskajā biznesa skolā un universitātē Zviedrijā.

"Esmu ļoti priecīgs un pagodināts ieņemt šo amatu. Ar nepacietību gaidu, kad varēšu turpināt ciešo sadarbību ar mūsu lieliskajām Skandināvijas un Baltijas reģiona viesnīcu komandām, lai arī turpmāk nodrošinātu kvalitāti, kas ļaus veicināt gan uzņēmuma komerciālo, gan arī finansiālo sniegumu," stāsta Daniels Krafts.

Daniels turpmāk strādās Radisson viesnīcu grupas reģionālajā birojā Stokholmā, būs daļa no Ziemeļvalstu vadības komandas un atbildēs Ziemeļeiropas reģiona vecākajam viceprezidentam.

Radisson Hotel Group ir vadošā starptautisko viesnīcu grupa reģionā ar vairāk nekā 75 viesnīcām astoņās Ziemeļvalstu un Baltijas valstīs. Jau vairākus gadus Grand Travel Awards ir atzinis Radisson grupu par labāko starptautisko viesnīcu grupu gan Zviedrijā, gan Norvēģijā. Starptautiskā mērogā Radisson ir viena no pasaulē lielākajām viesnīcu grupām ar septiņiem atsevišķiem viesnīcu zīmoliem un vairāk nekā 1400 esošām un topošām viesnīcām visā pasaulē. Radisson Hotel grupā ietilpst Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson un Country Inn & Suites by Radisson viesnīcas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12683916sec.