TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Swedbank piešķir 2,7 miljonus eiro «Ecolines» autobusu parka atjaunošanā

Ar Swedbank finansējumu 2,7 miljonu eiro apmērā, lielākais starptautisko autobusu operators Baltijā “Ecolines”, kā pārstāvis Latvijā ir SIA “Norma-A”, papildina savu autobusu parku – iegādāti četri jauni “MAN” markas autobusi un seši mazlietoti “SETRA” markas autobusi.


“Starptautisko autobusu pārvadājumu tirgus attīstība Baltijas valstīs tiek prognozēta ar pozitīvu attīstības virzienu un ECOLINES sadarbībā ar Swedbank turpina ieguldīt līdzekļus pakalpojumu kvalitātes uzlabošanā. Pasažierus turpinām nodrošināt ar jaunāko modeļu autobusiem, kas būs aprīkoti ar bezvadu internetu, multimediju ierīcēm, klimata kontroli, bezmaksas kafijas aparātiem un mūsdienīgām labierīcībām,” saka SIA “Norma-A” valdes priekšsēdētājs Andris Podgornijs.


“Esam gandarīti par SIA “Norma-A” neatlaidību noturēt klientu servisu augstā līmenī, nodrošinot pasažieriem mūsdienām nepieciešamo komfortu braucienu laikā gan tuvos, gan tālākos galamērķos. Swedbank ar SIA “Norma-A” sadarbojas jau kopš 1998. gada un šo gadu laikā uzņēmums ir būtiski veicinājis savu izaugsmi, kļūstot par vienu no lielākajiem un veiksmīgākajiem Latvijas uzņēmumiem savā nozarē. Latviešu mitoloģijā Ūsiņš ir visu ceļotāju aizbildnis – tas nes veiksmi, svētību un senču gudrību. Šajā notikumā dāvinām Ūsiņa zīmi un Swedbank vārdā vēlam drošus un ērtus braucienus arī turpmāk,” uzsver Swedbank Uzņēmumu pārvaldes vadītāja Ieva Vīgante.


Kopš 2009. gada Swedbank izsniegusi finansējumu SIA “Norma-A” vairāk nekā 13 miljonu eiro apmērā. Patlaban uzņēmuma autobusu parkā ir vairāk nekā 200 autobusi, kas paredzēti komfortabliem un drošiem braucieniem. Visi starptautiskie maršruti tiek veikti ar Neoplan, MAN vai Setra autobusiem, kas pēc Starptautiskās pārvadātāju asociācijas klasifikatora atbilst 4 zvaigznēm.


Pasažieru pārvadātājs ar autobusiem SIA "Norma-A" 2018. gadā strādājis ar konsolidēto apgrozījumu 32,107 miljonu eiro apjomā, savukārt koncerna pārskata gada peļņa pērn bija 1,603 miljoni eiro, liecina "Lursoft" Klientu portfeļa dati.


Salīdzinot ar 2017. gadu, SIA "Norma-A" konsolidētais apgrozījums pagājušajā gadā pieaudzis par 14,2 % jeb 3,982 miljoniem eiro. Uzņēmuma apgrozījuma pieaugums saistīts ar starptautisko autopārvadājumu biļešu pārdošanas apjomu pieaugumu, kā arī ar uzlabojumiem sniegto pakalpojumu kvalitātē, piemēram, aprīkojot autobusus ar bezvadu interneta pieslēgumu, multimediju sistēmām, kā arī uzstādot aprīkojumu cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.11770511sec.