TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Hesburger» atver 50. restorānu Latvijā, investīcijas sasniedz 1,2 miljonus eiro

Šī gada 28. novembrī lielākā ātrās ēdināšanas ķēde Baltijā “Hesburger” oficiāli atklāja savu pirmo restorānu Olainē, Zemgales ielā 1A. Turpinot uzņēmuma attīstību un tīkla paplašināšanos Pierīgā, restorāna izveidē Olainē tika investēti 1,2 miljoni eiro. Šī restorāna atklāšana iezīmē arī būtisku notikumu uzņēmuma darbībā Latvijā, jo atklāts jau 50. “Hesburger” restorāns, informē uzņēmuma attīstības direktore Ieva Salmela.


Līdzās “Hesburger” savu darbību uzsāks arī divi uzņēmuma ilggadējie sadarbības partneri – degvielas uzpildes stacija “Neste” un mazumtirdzniecības uzņēmums “Narvesen”.


Skaidrojot, kāpēc par restorāna atvēršanas vietu izvēlēta Olaine, I. Salmela atzīst, ka kopā ar sadarbības partneri “Neste” izvērtējuši iespēju pilsētā stiprināt uzņēmumu pozīcijas, kā arī tās iedzīvotāji ilgstoši izrādījuši pastiprinātu interesi. Viņa arī atklāj, ka tuvākā laikā uzņēmums neplāno atvērt vēl kādu restorānu tuvākā apkaimē.

I.Salmela arī norāda, ka līdz ar “Hesburger” atklāšanu kopumā tiks izveidotas līdz 20 jaunām darbavietām pilsētas iedzīvotājiem: “Viens no mūsu darbības veiksmes faktoriem ir spēcīgs kolektīvs un kvalitatīvs klientu serviss, tāpēc proaktīvi strādājam ar komandas izveidi un tās pilnveidošanu katrā restorānā. Šobrīd Olaines restorāna kolektīvā ir nokomplektēta vairāk kā puse komandas un paredzam, ka tuvākajā laikā tā pieaugs līdz 20 darbiniekiem.”

Mazumtirdzniecības uzņēmuma “Narvesen” Mārketinga daļas vadītāja Ilze Dumceva savukārt norāda, ka: “Narvesen iepērkas vairāk nekā 75% Latvijas iedzīvotāju un, pateicoties plašajam pārklājumam visos Latvijas reģionos, iepirkšanās paradumu tendences redzam ļoti ātri. Mūsdienās septiņi no katriem 10 iepirkšanās ceļojumiem ved uz mazā formāta veikaliem. Mūsu atbilde uz aizvien pieaugošo pieprasījumu pēc mazā formāta veikaliem ir septiņi šogad atvērti jauni “Narvesen” un seši rekonstruēti, kam līdz gada beigām plānots pievienot vēl vienu veikalu. Ieguvēji ir tie mazumtirgotāji, kuri piedāvā iespēju iepirkties ātri un kompakti, iegādāties pašu nepieciešamāko, ēdienus un dzērienus pa ceļam, turklāt to visu īstenot tuvu mājām vai darbavietai, netērējot tam papildu laiku.”


Kopējā telpu platība sasniedz 325m2, no kuriem lielāko platību veido “Hesburger” restorāns un mazumtirdzniecības veikals “Narvesen”. Restorānā ir pieejama arī auto kase jeb drive-in, kā arī decembra pirmajā pusē tiks ierīkots iekštelpu bērnu rotaļu laukums.


Par “Hesburger”

“Hesburger” ir lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde Somijā un Baltijā ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi nozarē. Šobrīd “Hesburger” tīklā ir 50 restorāni visā Latvijā, uzņēmuma pārdošanas apjoms 2018. gadā sasniedza 26,1 miljonu eiro, kas ir par 16% vairāk nekā iepriekš. Šogad “Hesburger” atzīmē savu 15 gadu darbību Latvijā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.31922293sec.