TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Sanktpēterburgā norisinās Latvijas dienas

Latvijas dienu norises laikā Sanktpēterburgā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) organizē dažādus pasākumus gan uzņēmējiem, gan pilsētas iedzīvotājiem un viesiem. 11. martā notiks Sanktpēterburgas pilsētas un Latvijas Republikas uzņēmēju forums un divpusējās tikšanās, 12. martā – tūrismam veltīts seminārs, kurā piedalīsies Latvijas tūrisma nozares pārstāvji, lai iepazīstinātu esošos un potenciālos partnerus ar aktualitātēm Latvijas tūrisma jomā.

No 9. līdz 22. martam Sanktpēterburgas iedzīvotāji un pilsētas viesi varēs tuvāk iepazīties ar Latvijas pārtikas produktiem, kurus viegli varēs atrast un atpazīt veikala „Stockmann Gastronom” plauktos, jo tie būs atzīmēti ar logotipu „Magnetic Latvia”. Savukārt tie, kurus interesē, kā šos produktus izmantot kulinārijā, varēs piedalīties meistarklasēs un produktu degustācijās 10., 11. un 12. martā turpat veikalā „Stockmann Gastronom”.

12. martā atsevišķs pasākums tiks organizēts plašsaziņas līdzekļu un viedokļu līderu pārstāvjiem. Šajā pasākumā šefpavāri no „3 pavāru restorāns” vadīs meistarklasi restorānā „MA”. Turpat visi tie, kas vēlēsies, varēs iepazīties ar Nikas Ganičas grāmatu „Garšas ģeogrāfija. Latvija”, aprunāties ar autori un saņemt autogrāfu.

10. martā Krievijas Etnogrāfijas muzejā tiks atklāta izstāde „Rotu balsis”. Izstādē būs apskatāma rotkaļu Initas un Vitauta Straupju juvelierizstrādājumu kolekcija. Ģimenes uzņēmums „Baltu rotas” savas rotas rada jau 25 gadus. Radošās darbības pamatā ir unikālais seno baltu rotu mantojums, kas arī mūsdienās turpina priecēt ar formu, ornamentu un stāstu daudzveidību.

Izstādes atklāšanā, kā arī meistarklašu laikā uzstāsies sieviešu vokālais ansamblis „Latvian Voices”. Tas ir a cappella ansamblis, kura repertuārā ir gan tautasdziesmas, gan baroka laika skaņdarbi. 2014. gadā „Latvian Voices” tika izvēlēts par Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas un Pasaules koru olimpiādes simbolu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24896193sec.