TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Emergn» saņem 2019. gada «SAP» Baltijas Gada partnera balvu

Digitālās transformācijas uzņēmums "Emergn" saņēmis prestižo "SAP" Baltijas Gada partnera balvu. Ar šo balvu tiek novērtēti uzņēmuma centieni palīdzēt organizācijām radīt labākus pakalpojumus un optimizēt savu darbību, izmantojot "SAP" tehnoloģijas, jo īpaši tādās jomās kā analītika un automatizācija.

"Emergn" ir pasaules vadošā tehnoloģiju uzņēmuma "SAP" Zelta partneris, un tā piedāvātie analītikas risinājumi palīdz klientiem operatīvi apstrādāt lielus datu apjomus, kā arī uzlabot prognozēšanas un riska analīzes procesus. Savukārt "Emergn" automatizācijas kompetences centra komanda palīdz uzņēmumiem noteikt ar procesu, darbplūsmu un lēmumu automatizācijas palīdzību sasniedzamos mērķus, izvēlēties piemērotākos tehnoloģiju risinājumus (t.sk. "SAP Hana Cloud" platformā pieejamos rīkus) un tos ieviest. Tā rezultātā uzņēmumi ne tikai sāk darboties efektīvāk, bet arī spēj piedāvāt operatīvāku un labāku servisu saviem klientiem.

"Mēs esam lepni saukt "SAP" par klientu un sadarbības partneri dažādu inovāciju ieviešanā jau kopš 2006. gada. "Emergn" ir apņēmības pilns turpināt sadarbību un priecājas par iespēju piedalīties tādu "SAP" produktu kā - "SAP Screen Personas" vai "Fiori Elements" pilnveidošanā," norāda Kārlis Mikoss, "Emergn" Eiropas reģionālais vadītājs.

Abi uzņēmumi cieši sadarbojas arī vairāku inovāciju izstrādē. Viens no piemēriem ir nesen publicētais kopīgais pētījums "Taking a smarter approach to notifications through ML and AI" par mašīnmācīšanās un mākslīgā intelekta izmantošanu, kas paredz, ka dažādu programmatūru risinājumu ģenerētie paziņojumi (notifikācijas) tiek lietotājiem piedāvāti pēc iespējas piemērotākā brīdī, lai atvieglotu, nevis traucētu ikdienas darbu.  

Par uzņēmumu

"Emergn": Tiecamies uzlabot veidu, kādā strādā cilvēki un uzņēmumi. Mēs esam ideju veicinātāji, mūsu klienta vīzijas atbalstītāji un atzīti eksperti inovāciju izmantošanas jomā, lai palīdzētu jums veiksmīgāk nodrošināt jūsu klientiem nepieciešamo. Ja mēs izklausāmies kā citāds pakalpojumu uzņēmums, tas ir tāpēc, ka mēs tādi esam. Aizrautīgi pārvēršot jūsu idejas realitātē, mēs palīdzam mūsu klientiem veiksmīgāk rūpēties par saviem klientiem. Strādājot ar dažiem no pasaulē pazīstamākajiem, veiksmīgākajiem zīmoliem, mēs zinām, kā pārvērst izaicinājumus iespējās un reālās pasaules problēmas viedos produktos un risinājumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14313602sec.