TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Pēc iedvesmas dodas uz Latgali

Pateicoties Latvijas Investīciju Attīstības Aģentūras (LIAA) Tūrisma departamentam, Latgales reģiona Tūrisma asociācijas biedriem un citiem tūrisma nozares pārstāvjiem š.g. 18. septembrī bija iespēja apmeklēt pieredzes apmaiņas semināru.

Pieredzes apmaiņas semināra mērķis ir pārņemt labo praksi, dibināt jaunus kontaktus, iepazīties ar nozares jaunumiem un inovācijām un arī bagātinātu personīgo pieredzi, veicinot sava tūrisma pakalpojuma pilnveidi. Vizītes laikā tika apskatīti dažādi objekti, kur katrs pārstāvēja savu tūrisma apakšnozari (naktsmītne, ekspozīcija, dabas tūrisms u.c.).

Pēc vizītes tūrisma uzņēmēji atzina, ka šādi pieredzes apmaiņas semināri ir ārkārtīgi nepieciešami sava redzes loka paplašināšanai, jaunu metožu ieviešanai un ilgtspējīgas sadarbības radīšanai. Šogad seminārā piedalījās gan viesu māju saimnieki, gan muzeju/ekspozīciju darbinieki, tūrisma centru pārstāvji un individuālie gidi.

Savukārt, kā uzsver Tūrisma asociācijas priekšsēdētāja Jeļena Kijaško: “Pateicoties LIAA Tūrisma departamenta atbalstam, Latgales tūrisma asociācijas biedriem un citiem reģiona tūrisma uzņēmējiem jau vairākus gadus pēc kārtas ir iespēja smelties jaunu pieredzi, kā arī izzināt gan sava, gan citu reģionu piedāvājumu, gūstot jaunas idejas un turpinot attīstīt un pilnveidot savu pakalpojumu klāstu. Mūsdienās ir ārkārtīgi svarīgi pārzināt pakalpojumu klāstu ne vien vietējā, bet arī plašākā reģiona līmenī.”

Plašāku informāciju par Latgales reģiona Tūrisma asociācijas aktivitātēm var gūt mājaslapā www.latgale.travel, konkrētu jautājumu vai neskaidrību gadījumā droši var rakstīt uz e-pastu – ezerzeme.latgale@gmail.com. Savukārt Latgales tūrisma piedāvājumi, jaunumi un aktualitātes regulāri tiek publicētas Facebook lapā Latgale.travel, bet iedvesmai un mirkļa atelpai – iesakām sekot Instagram kontam Latgale.travel.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 VIKTORS LAPČENOKS | Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
23.martā pulksten 17:00 esi gaidīts Šlokenbekas muižas krodziņā, kur brīnišķīgu koncertu sniegs latviešu estrādes leģendārais dziedātājs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44706202sec.