TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic publisko pirmo ilgtspējas ziņojumu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šī gada 1.oktobrī publiskojusi savu pirmo ilgtspējas ziņojumu, kurā apkopota informācija par airBaltic un tās meitasuzņēmumu ilgtspējas rādītājiem 2019. gadā.


airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): "Ilgtspēja ir neatņemama mūsu ikdienas dzīves un nākotnes daļa, un runa nav tikai par tīru gaisu. airBaltic koncentrējas uz vides, ekonomisko un sociālo ilgtspēju. Nākotnē uzvarētāji būs tie, kas jau šobrīd strādā pie tās veicināšanas. Mēs sevi redzam pasaules mērogā kā piemēru tam, ko darām. Mēs domājam zaļāk, mēs lidojam zaļāk."


"Mēs apzināmies – lai spētu turpināt izaugsmi, mums ir jāīsteno papildu projekti, no kuriem pasaule un cilvēki mums apkārt gūs labumu ilgtermiņā. Ņemot vērā to, cik sarežģīti aviācijas nozarei bijuši pēdējie mēneši, mēs ieguldīsim vēl vairāk darba, lai sasniegtu šo mērķi," papildina Martins Gauss.


Detalizēts airBaltic ilgtspējas ziņojums ir pieejams lidsabiedrības mājaslapā: www.airbaltic.com/about/investors/sustainability_report_2019_en.pdf.


Par airBaltic īsumā:

airBaltic (Air Baltic Corporation AS) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 96,14%  akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder 3,86%. airBaltic veic lidojumus ar 23 Airbus A220-300 lidmašīnām. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61975694sec.