TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«airBaltic» ievieš darbinieku līderības programmu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šodien tās darbiniekiem atklājusi jaunu vadības un līderības programmu airBaltic Leaders for Future (ALFA) (airBaltic līderi nākotnei). Programma izveidota ar mērķi veicināt uzņēmuma profesionāļu izaugsmi un viņu potenciālu, ņemot vērā uzņēmuma nākotnes vīziju. ALFA programma ir daļa no karjeras un profesionālās izaugsmes stratēģijas, kā arī no airBaltic ilgtspējas attīstības.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: "Mēs investējam savos cilvēkos kā vērtīgākajā aktīvā ar vairākiem ilgtermiņa ieguvumiem. airBaltic ALFA līderības programma ir inovatīva un pielāgota pieeja, lai mēs turpmāk spētu attīstīt uzņēmuma darbinieku prasmes un zināšanas, apmainītos vērtīgajā pieredzē un nodrošinātu iespējas savai attīstībai."

airBaltic viceprezidente personālvadības jautājumos Alīna Roščina saka: "Mēs uzskatām, ka, pateicoties ALFA programmai, tiks attīstīta mācīšanās kultūra, airBaltic izveidojot zināšanu apmaiņas praksi. Uzlabojot darbinieku iesaistes līmeni, mēs veicināsim mūsu atgriešanos pie izaugsmes un uzņēmuma attīstības."

Vairums programmas pasniedzēju ir airBaltic darbinieki. Pirmajā posmā airBaltic izveidos pirmo vēstnieku grupu mācīšanās un izaugsmes kultūrai lidsabiedrībā airBaltic. Pavasarī tiks ieviesta programmas platforma, nodrošinot iespēju visa gada garumā tai pievienoties ikvienam motivētam airBaltic darbiniekam.

Šobrīd uzņēmumā strādā aptuveni 1 150 motivēti profesionāļi. Pašreizējie darbinieki palīdz lidsabiedrībai īstenot Destination 2025 CLEAN biznesa plānu un nodrošinās darbības atsākšanu pēc krīzes ar samazinātu 23 lidmašīnu floti.

airBaltic darbinieku vidū ir pilnīga dzimumu līdztiesība. Šobrīd vairāk nekā 40% no airBaltic augstākā līmeņa vadības pārstāvjiem ir sievietes. Lidsabiedrība arī saglabājusi 50% sieviešu proporciju starp visiem vadītājiem.

Par airBaltic īsumā:

airBaltic (Air Baltic Corporation AS) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 96,14%  akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder 3,86%. airBaltic veic lidojumus ar 23 Airbus A220-300 lidmašīnām. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47032905sec.