TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tiek izveidota Baltijas tūrisma asociācija

BALTIC TOURISM ASSOCIATION tika izveidota kā sadarbības platforma Baltijas tūrisma biznesa profesionāļiem, ar mērķi veicināt Baltijas tūrisma industrijā iesaistīto uzņēmumu un pakalpojumu sniedzēju (tūrisma aģentūras, operatori, viesnīcas, viesu nami, mājražotāji, muzeji, tūrisma gidi u.c.) sadarbību, lai popularizējot to produktus un pakalpojumus palīdzētu nozares  uzņēmumiem atgūties pēc COVID -19 izraisītās krīzes.

Šajā tūrisma nozarei grūtajā periodā asociācijas galvenais uzdevums ir sniegt atbalstu tūrismā strādājošiem uzņēmumiem un pakalpojumu sniedzējiem,  kopīgi izstrādājot īstermiņa un vidēja termiņa stratēģijas ātrai darbības restartēšanai, kā arī veidot kopīgus savstarpējas sadarbības projektus, kas veicinātu jaunu klientu, sadarbības partneru piesaisti, sniegto produktu un pakalpojumu popularizēšanu vietējā, Baltijas un ārvalstu tirgos.

Ceturtdien, 2020. gada 8. oktobrī, Rīgā notika pirmā tikšanās ar tūrisma uzņēmējiem, lai oficiāli iepazīstinātu ar “Baltijas tūrisma asociācijas” projektu un kopīgi pārrunātu sadarbības iespējas, kā arī vienotos par kopīgi veicamiem uzdevumiem un pasākumiem  tūrisma nozares atdzīvināšanai.  

Dibinātāji:

Laila Lazdiņa, vairāk nekā 20 gadu pieredze mārketingā, pārdošanas vadīšanā un klientu apkalpošanā banku jomā, biznesa aviācijas un tūrisma nozarēs.

Lucio Perrone vairāk nekā 25 gadu pieredze tūrisma nozarē kā viesnīcu vadītājs, tūrisma operatoru un lidojumu kompāniju pārdošanas un līgumu vadītājs.

Katja Puretti ir 20 gadus pieredze tūrisma un viesnīcu pārvaldībā, strādājot pie prestižiem un starptautiskiem viesnīcu zīmoliem.

Kintija Barloti vairāk nekā 20 gadu pieredze medicīnas nozarē, t.sk. medicīnas tūrisma jomā.

Jolanta Baltušiene ir pieredzējusi ceļojumu eksperte, tūrisma uzņēmuma Viļņā īpašniece. 

www.baltictourismassociation.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Luksus kruīzi ar jaunajiem Explora kuģiem Estravel Latvia
Neaizmirstama pieredze, augstākās klases apkalpošana! Luksus kruīzi ar jaunajiem Explora kuģiem - Piepildiet sapni! | Skatīt vairāk
no 2210 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13244605sec.