TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Travelnews.lv apkopo 30 Rīgas restorānus, kas šobrīd piedāvā ēdienu līdzņemšanai

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv redakcija ir novērojusi, ka ļoti daudzi rīdzinieki ir neziņā par atsevišķu Rīgas restorānu darbību ārkārtas stāvokļa laikā. Tāpēc Travelnews.lv ir nolēmis pieaicināt populārākos un iecienītākos Rīgas restorānus projektam «30 Rīgas restorāni līdzņemšanai», kas šobrīd piedāvā garšīgu ēdienu līdzņemšanai.

Ņemot vērā ēdienu piegādātāju (Wolt, Bolt u.c.) samērā augsto komisijas maksu, Travelnews.lv aicinās rīdziniekus (ģimenes, biroju darbiniekus u.c.) pasūtīt ēdienu līdzņemšanai bez citu starpniecības, tādā veidā atbalstot vietējos ēdināšanas uzņēmējus!

10 svarīgākie punkti par projektu «30 Rīgas restorāni līdzņemšanai»

1. Projekta sākums/beigas: no 17.11.2020 un līdz ārkārtas stāvokļa beigām (max. 31.01.2021).

2. Profils: portālā Travelnews.lv tiks izveidota atsevišķa redakcijas sadaļa «30 Rīgas restorāni līdzņemšanai», katram restorānam tiks izveidots atsevišķs profils (ilustratīvais piemērs – www.Travelnews.lv/catalog.php?u993257fl1).

3. Informācija: katrs restorāns tiks prezentēts ar savu profilu, kurā būs norādīti visi nepieciešami kontakti: adrese, telefons, darba laiks, interneta vietne, sociālo tīklu profili, Google karte un 12 bildes.

4. Kārtība: uzņēmumi vienotā sarakstā sarindosies pieteikšanās kārtībā.

5. Reklāma: projekta laikā reklāma būs Travelnews.lv portālā (baneris Alfa, baneris Gamma1, m.Alfa, Rakstu baneris), sociālajos tīklos un citos medijos. Projekta laikā tiks organizēti dažādi balvu konkursi un citas aktivitātes.

6. Redakcijas atbalsts: projekta laikā redakcija uzrunās restorānu vadītājus vai citas atbildīgās personas publikāciju (tiešsaistes video intervijas, fotoreportāžas, viedokļa raksti) veidošanai portālā Travelnews.lv.

7. Apmeklējums: Travelnews.lv redakcija klātienē apciemos katru projekta uzņēmumu.

8. Dalības maksa ir 360 eiro + PVN un sadarbības partneriem, kas līdz šim ir noslēguši sadarbības līgumu, ir  180 eiro + PVN. Svarīgi, ka pakalpojuma maksa attiecas uz visu ārkārtas stāvokļa periodu, proti, ja ārkārtas stāvoklis arī pēc 6.12.2020 tiks pagarināts, taču ne ilgāk par 31.01.2021.

9. Statistika: portālu Travelnews.lv vidējais mēneša apmeklējums pārsniedz 130 000 unikālos interneta lietotājus pēc Google Analytic datiem, bet sociālais tīkls Fb.com/Travelnews.lv ar 64 000 sekotājiem ir trešais lielākais latviskais medijs Latvijā.

10. Mūsu kontakts: pieteikumu brīvā formā ar uzņēmuma rekvizītiem (rēķinam) jāiesūta elektroniski uz info@BalticTravelnews.com (atbildēsim 24 stundu laikā), bet cita veida informācija par mums - www.Travelnews.lv/parmums/

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73677897sec.