TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Gemoss» izsludina grantu konkursu ar kopējo finansējumu – 10 000 eiro

Domājot par motivējošu atbalstu viesmīlības nozarei, vadošais izejvielu piegādātājs un vairumtirgotājs Gemoss izsludina grantu konkursu. Mērķis ir atbalstīt un izglītot jaunos uzņēmējus, piešķirot 10 000 eiro inovatīvu pārtikas produktu ideju realizēšanai. Grantu programma izveidota, lai palīdzētu radīt jaunu, Latvijā ražotu produktu ar potenciālu tirgū un atbalstītu inovatīvu produktu izstrādi no graudaugiem, pākšaugiem, riekstiem, sēklām un žāvētiem augļiem.

Līdzās finansiālam atbalstam nozīmīgs ieguvums ir arī ilgtermiņa sadarbība un ekspertu pieredze visos idejas attīstības posmos. Iniciatīvas mērķis ir sniegt profesionālu atbalstu augstvērtīgu un oriģinālu produktu ideju autoriem un atbalstīt ar resursiem, kas nepieciešami to attīstīšanai, izgatavošanai un ieviešanai tirgū.

“Pirmo reizi mūsu pastāvēšanas 27 gadu laikā esam radījuši atbalsta iniciatīvu ar vēlmi ieguldīt  veselīgu produktu idejās, tādējādi izsludinot grantu programmu 10 000 eiro vērtībā. Programmai var pieteikties jebkurš, sākot no azartiskas mājsaimnieces līdz pat pieredzējušam uzņēmumam ēdināšanas un viesmīlības jomā. Galvenais, lai ir vēlme izmēģināt spēkus vienā no augošākajām nišām pārtikas tirdzniecībā, lai mirdz acis! Mēs esam pārliecināti, ka starp mums ir daudz uzņēmīgu cilvēku, kuriem pietrūkst tikai nedaudz līdz ideju īstenošanai, tāpēc aicinām izmantot šo iespēju tikt pamanītam un atbalstītam,” dalībai iedrošina Gemoss valdes locekle Ieva Treija.

Domājot par motivējošu atbalstu nozarei laikā, kad tikpat kā apturēts ierasti steidzīgais darba ritms, aicināts ikviens jaunu garšu entuziasts uz radošu un produktīvu sadarbību, kas vērsta uz attīstību un jauniem apvāršņiem veselīgas pārtikas jomā. Praktiska iespēju katram, kurš tic, ka savu veiksmīgo ideju iespējams pārvērst realitātē – no labas produkta idejas līdz veikala plauktam. Piedalīties var ikviens, neatkarīgi no iepriekšējās pieredzes, profesionālās sagatavotības un pretendenta juridiskā statusa.

Grantu programmas balvu fonds paredz 5 000 eiro pirmās vietas ieguvējam, 3 000 eiro otrās vietas ieguvējam un 2 000 eiro trešās vietas ieguvējam. Turklāt produkcija tiks iekļauta Gemoss piedāvātajā sortimentā veikalos, ievērojami paplašinot iespējas to realizēt plašākā tirgū. Bieži vien lieliskas idejas netiek īstenotas tikai zināšanu un pieredzes trūkuma dēļ, tādēļ Gemoss kā pieredzējis tirgus līderis un inovators vēlas dalīties gan ar savu darbinieku zināšanām, gan citiem resursiem, kas kalpotu par atspēriena punktu radošām iecerēm, un kopīgiem spēkiem radītu ko vairāk par ideju.

Konkursantu iesūtītās idejas vērtēs kulinārijas nozares ekspertu komanda ar šefpavāru, mārketinga pārstāvi, kvalitātes un pārdošanas speciālistiem, finanšu analītiķi u.c. savas jomas speciālistiem, lai kopīgiem spēkiem  palīdzētu no idejas izveidot veiksmīgu produktu tirgum. Tādējādi tiks nodrošināts iespējami izvērsts ekspertu vērtējums, paverot lielākas iespējas radīt ilgtspējīgu un tirgū konkurētspējīgu produktu.

Pieteikumu iesūtīšanas termiņš ir līdz 2021. gada 15. janvārim.

Vairāk informācijas: www.gemoss.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.03.2024 - 20.03.2024 “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” Valmieras TIC
19.martā plkst.12.00 un 14.00 Valmieras Kultūras centrā koncertuzvedums “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” koncertu ciklā “Mūzika Tev”. | Skatīt vairāk
7 EUR
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7947278sec.