TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ineses Lukaševskas un viņas komandas rīkotais pasākums pretendē uz pasākumu industrijas Oskaru

Producentes Ineses Lukaševskas un tās vadītās aģentūras Luka rīkotais pasākums  “Behind the Spotlight” ir iekļuvis prestižā konkursa BEA World finālā, kurā tiek apbalvoti labākie izklaides un kultūras pasākumi no visas pasaules, un šobrīd pretendē uz pasākumu industrijas Oskaru divās kategorijās – Labākais iekšējās komunikācijas pasākums un labākais autordarbs. Šis ir jau otrais gads pēc kārtas, kad producente saņem pasaules atzinību.

BEA World šogad kopumā tika pieteikti 188 pasākumi no 23 valstīm, sākot ar Eiropas lielvalstīm Itāliju, Beļģiju, Vāciju un beidzot ar Brazīliju, Katāru un ASV. Visus darbus vērtēja starptautiska žūrija, kuras sastāvā šogad ir tik prominentas personas kā Stefānija Dubo (Stephanie Dubois) no SAP, Alīna Banasiaka (Alina Banasiak) no Ebay, pasasules tūrisma insitūta foruma valdes loceklis Luka Faveta (Luca Favetta), Belēna Fiero (Belén Fierro) no Airbus un citi industrijas līderi – pasaulē vadošo uzņēmumu pārstāvji, žurnālu galvenie redaktori, dažādu valstu asociācijas. Savukārt konkursam savus darbus šogad pieteikuši tādi pasaulē atzīti zīmoli kā Coca-Cola, Maserati, Swarovski, Campari, Adidas, Oriflame, Lego, KLM, Ferrari un citi.

“Pērnajā gadā iegūstot BEA World konkursā 2.vietu labi apzinājos, ka iespējams šādi atzinības brīži vairs nekad nebūs, jo šis ir konkurss, kurā tiek pieteikti pasākumi, kuru budžeti ir mērāmi miljonos, līdz ar ko mēs ar saviem pasākumiem vienkārši pazudīsim uz pārējo fona. Taču pasākuma koncepcija un ideja bija tik neordināra, ka vēlējos, lai pasaule to redz pat, ja neiekļūstam labāko vidū. Tas, ka šobrīd esam Top5 vidū jau ir uzvara, kā arī kalpo kā mūsu radošuma un astronomisko darba spēju apliecinājums. Mēs labi apzināmies, ka mums panākt rezultātu ir daudzas reizes grūtāk, jo, lai arī Latvijai nekad nebūs tāda finansējuma kā pasaules lielvalstīm, emocionālais efekts un sasniegtais rezultāts mums ir jāspēj panākt identisks. Tāpēc esmu ārkārtīgi lepna un pateicīga ne tikai par to, cik augstu tiek novērtēts mans un manas komandas darbs, bet, ka Latvijas vārds atkal spoži izskanēs pasaulē”, stāsta pasākuma producente un Luka aģentūras vadītāja Inese Lukaševska.

Pasākumu rīkotājiem BEA World balva ir līdzvērtīga kā "Grammy" balva mūziķiem vai "Oskars" kino industrijā. Konkursa fināls norisināsies 14.decembrī. Savukārt rezultāti tiks paziņoti 16.decembrī.

Atgādinām, ka šī gada 2019/2020 gadā Luka komandas tās dibinātājas un producentes Ineses Lukaševskas personā rīkotais Latvijas valsts simtgades programmas “Latvijas skolas soma” atklāšanas pasākums “100 Latvijas stāsti 100 minūtēs” pasaulē jau ieguva septiņas godalgas uzvarot tādos prestižos konkursos pasaulē kā Eventex Award, German Design Award, kā arī iekļūstot All Stars Index Top 20 reitingā, kurā tiek iekļauti labākie pasākumu rīkotāji no visas pasaules.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.39981699sec.