TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Pārkvalificēšanās piemērs: Covid-19 liek viesnīcas darbiniekam pievērsties galdniecībai

Laikā, kad vīrusa dēļ tūrisma industrijas un tai skaitā viesnīcu darbība ir ierobežota, "Grand Poet Hotel by Semarah" konferenču un pasākumu nodaļas vadītājs Dainis Jermaks pievēršas galdniecībai. Dainis kopā ar draugiem ir radījis zīmolu "Ulmo wood", kas sevi tirgū ir pieteicis ar savu pirmo no koka darināto produktu - balansa dēli. Tāpat ir izstrādāti jau nākamie produkti, kuri vēl tiek izmēgināti pirms tirdzniecības uzsākšanas.

"Galdniecība mani ir saistījusi jau ilgu laiku, bet nekad nav sanācis laika to nopietni mācīties un tajā darboties. Tāpēc tiklīdz sākās pandēmija un dīkstāve, uzreiz zināju, ka vēlos pievērsties galdniecības nozarei. Komandā piesaistīju arī dizaina, mārketinga un finanšu speciālistus. Tāpat, lai papildinātu savu zināšanu bāzi, izmantojot VIAA programmas "Mācības pieaugušajiem" sniegtās iespējas un esmu iestājies galdniecības kursos," stāsta zīmola radītājs D.Jermaks.    

"Ulmo wood" zīmols sevi tirgū pozicionē kā kvalitatīvu dizaina priekšmetu ražotājs. Visbiežāk ražošanā tiek izmantotas liektas finiera detaļas vai arī finieris tiek kombinēts ar dažādiem “hi-tec” materiāliem.

Pirmais zīmola pilotprojekts – liekta bērza finiera balansa dēlis tirgū parādījās novembra beigās. Balansa dēlis ir galdniecības tehnoloģijas pamats, tanī pašā laikā tā ir starptautiski augstu novērtēta Valdorfa skolu un Montessori bērnu izglītības programmu rotaļlieta. Tie palīdz bērniem attīstīt ne tikai fiziskās spējas, piemēram, izpratni par telpu, līdzsvaru un koordināciju, bet arī veicina iztēli - tas ir slidkalniņš, lelles šūpulis, vilcienu tunelis, auto tramplīns, pakāpiens, zīmēšanas galds u.tml.

Jau ir izstrādāti un tiek izmēģināti nākamie zīmola produkti. Viens no tiem ir ekskluzīva dizaina nišas produkts, bet otrs piemērots plašai mērķu auditorijai.

Vairāk informācijas par zīmolu un tā produktiem pieejama “Facebook” lapā www.facebook.com/Ulmowood.

Par “Ulmo wood”:

“Ulmo wood “ zīmolu šī gada novembrī Covid-19 radīto apstākļu ietekmēts radīja Dainis Jermaks ar draugiem. Zīmols ražo augstas kvalitātes koka izstrādājumus no galvenokārt videi draudzīgiem materiāliem. Šobrīd zīmola produkti tiek ne tikai pārdoti Latvijā, bet arī eksportēti uz Amerikas Savienotajām Valstīm un Kanādu.

Zīmola produkti pieejami tādās starptautiski plaši zināmās tirdzniecības platformās kā etsy.com un amazon.com/ca.

Lai piesaistītu papildus finanšu resursus dažāda aprīkojuma iegādei, pašlaik tiek gaidīti Lauku Atbalsta Dienesta "Leader" projekta rezultāti. Tāpat "Ulmo wood" iestājies LIAA Jūrmalas biznesa inkubatora pirmsinkubācijas programmā un plāno pēc tam startēt arī inkubācijas periodā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59146404sec.