TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novatours»: Ceļojumu nozare uz starta līnijas

Mazinoties koronavīrusa ierobežojumiem ārvalstīs, Baltijas valstīs lielākais tūroperators “Novaturas”, kura paspārnē atrodas Latvijā esošs meitas uzņēmums “Novatours”, februārī atsāk ceļojumus uz Ēģipti un Kanāriju salu Tenerifi.

Ceļojumu atsākšana ir bijis rūpīgi izsvērts, pārdomāts un atbildīgs lēmums, kas balstīts uz iesaistīto valstu atbildīgo iestāžu lēmumiem, noteikumiem un rekomedācijām, kā arī esot nemitīgā saziņā ar ārvalstu partneriem, jo klientu drošība uzņēmuma grupai vienmēr ir bijusi pirmajā vietā.  

Pirmie ceļojumi Baltijas ceļotājiem jau februāra mēnesī tiek piedāvāti no Igaunijas un Lietuvas uz Ēģiptes kūrortiem Hurgadā un Šarm eš Šeihā, kā arī Kanāriju salu Tenerifi.

No Latvijas pirmais ceļojums tiek plānots 5. martā uz Kanāriju salas Tenerifes kūrortiem.

Uzņēmuma tuvākos plānos jau pavasarī ierindojas ceļojumi arī uz Apvienoto Arābu Emirātu kūrortiem Dubaijā, kā arī uz Maldīvu salām.

Ceļotāji, kas jau atgriezušies no ārvalstu braucieniem, ir apliecinājuši, ka par drošību galamērķos tiek gādāts augstā līmenī. Tie arī nav pārlieku drastiski un mierpilnu atpūtu traucējoši vai ierobežojoši. Nepacietīgākie atpūtas karotāji saulainajos galamērķos īpaši ir novērtējuši salīdzinošo tukšumu tūristu iecienītākajās vietās, pludmalēs un kūrortos - nekur nav manāmi pūļi, ir viegli ievērot distanci un atpūta ir patiesi mierpilna, bez satraukumiem par iespēju novietot auto vēlamā stāvvietā vai galdiņu pieejamību restorānos.

Tomēr, lai ceļošana varētu pēc iespējas drīzāk atgriezties ierastajā ritmā un apjomā, tūroperators aicina nebūt pārgalvīgiem - ne ceļotājiem, ne ceļojumu organizatoriem. Šobrīd ir svarīgi ikvienam ievērot drošību un respektēt valstu atbildīgo iestāžu norādījumus, ieteikumus, kā arī domāt ilgtermiņā - lēni, pārdomāti un pakāpeniski sperot soli pēc soļa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 26.04.2024 Rallistu ielas stāsti Talsu novada TIC
25.aprīlī plkst. 18.00 bijušā PMK aktu zālē neformālā gaisotnē aicināti tikties visi rallija cienītāji, lai dalītos ar saviem stāstiem par | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71702719sec.