TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Latvijas Konferenču Vēstnešu seminārs pulcē dalībniekus jaunam restartam

Latvijas Kongresu birojs (LKB) sadarbībā ar Latvijas un Investīciju aģentūru (LIAA) un Rīgas Tūrisma Attīstības biroju/Meet Rīga (RTAB) 2021. gada 25. februārī organizēja Latvijas Konferenču Vēstnešu (LKV) semināru.

Kopā piedalījās 127 dalībnieki no Darījumu un pasākumu tūrisma nozares, valsts un pašvaldību institūcijām, izglītības iestādēm, Latvijas Konferenču esošie un potenciālie Vēstneši.

Seminārs bija nākamais solis veiksmīgi uzsāktajai Latvijas Konferenču Vēstnešu programmas darbībai LKV Forumā 2020.gada rudenī, lai turpinātu vairot izpratni par LKV programmu un veicināt visu pušu sadarbību.

LIAA direktors Kaspars Rožkalns jau semināra atklāšanā uzsvēra Darījumu un Pasākumu tūrisma lielo nozīmi un pienesumu Latvijas ekonomikai, kam sekoja LIAA Ārējo tirgu atbalsta piešķiršanas nodaļas vadītājas Intas Prauliņas prezentācija par atbalstu konferenču, kongresu un semināru organizēšanā Latvijā.

Prezentāciju par šodien pieejamajiem digitālajiem risinājumiem pasākumu organizēšanā un nodrošināšanā sniedza Edgars Kuzmans, LKB valdes loceklis un 3K Management radošais direktors.

LKB valdes locekle un LKV programmas koordinatore kopā ar Vidzemes augstskolas Sociālo un humanitāro pētījumu institūta HESPI direktori un vadošo pētnieci Agitu Līviņu centās atbildēt uz jautājumu “Kāpēc kļūt par Latvijas Konferenču Vētnesi” un kā Jūrmalas pašvaldība var iesaistīties atbalsta sniegšanā, organizējot konferenci Jūrmalā.Semināra viesis no Starptautiskās Konferenču un Kongresu asociācijas (ICCA) Marco van Itterzen uzsvēra Vēstnešu un statistikas lielo nozīmi starptautisku pasākumu piesaistīšanā Latvijai. Paneļdiskusijas dalībnieki dalījās vērtīgajā pieredzē un atziņās par to, kā viņi savas konferences pagājušajā gadā veiksmīgi pārveidoja par virtuāliem notikumiem, nevis atcēla globālās pandēmijas dēļ. Paldies Dagnei Grāvelei no Latvijas Labaratorās Medicīnas biedrības, Ilgai Bērzkalnai no AS “Latvijas Valsts Meži” un Neilam Kalniņam no 5G Techritory par iedvesmojošiem stāstiem un iedrošinājumu dalībniekiem.

Dalībnieku aptauja apliecināja, ka seminārā iegūtā informācija bija vērtīga un viņi noteikti piedalīsies nākamajos Latvijas Konferenču Vēstnešu pasākumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70155191sec.