TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novatours» sāks ceļojumu programmu uz Turciju

Paplašinot pēc ceļošanas dīkstāves atjaunoto ceļojumu galamērķu sarakstu, Baltijas valstīs lielākais tūroperators “Novatours” atsāk atpūtas braucienu organizēšanu no Rīgas uz Turcijas kūrortiem, pirmos lidojumus piedāvājot jau aprīlī.

“Turcija ierasti ir bijis viens no mūsu pieprasītākajiem ceļojumu galamērķiem, tāpēc esam patiesi priecīgi, ka atkal to varam piedāvāt saviem klientiem - it īpaši šobrīd, laikā, kad pie mums valda vēss pavasaris, bet Turcijā jau pavasaris mijas ar vasaru” norāda tūroperatora “Novatours” vadītājs Leonīds Močeņovs.

Tā kā ceļotāju drošība tūroperatoram vienmēr ir bijusi pirmajā vietā, ceļojumu atjaunošana uz Turciju bijis pārdomāts un atbildīgs lēmums, kura pieņemšanā vērā ņemta gan ārvalstu partneru sniegtā informācija, gan atbildīgo valsts iestāžu noteikumi un rekomendācijas, kā arī saslimstības atšķirība dažādos Turcijas reģionos. Balstoties uz pēdējo, ceļošana pagaidām atjaunota tikai uz Antālijas reģionu.

Saskaņā ar “Novatours” Turcijas partneru sniegto informāciju, valstī notiek aktīva tūrismā iesaistīta apkalpojošā personāla vakcinēšana, tāpat kūrortos tiek īpaši uzraudzīti epidemiloģisko nosacījumu ievērošana.

Tūroperatora pāstāve Turcijā Ludmila Blaževiča, daloties par esošo situāciju Antālijas reģionā, kurp ceļojumus organizē “Novatours”, norāda: “Drošības situācijai tiek pievērsta augsta uzmanība, tomēr tā netraucē atpūtu. Sabiedriskās vietās sejas masku valkāšana ir obligāta. Valsts iedzīvotājiem ir noteikta komandantstunda, tomēr tā neattiecas uz tūristiem. 13. aprīlī ir sācies svētais mēnesis Ramadāns (gāvēnis), kas ilgs vienu mēnesi, t.i. līdz 12. maijam.”

L. Blaževiča papildina, ka aprīlis un maijs ir lieliski piemēroti ceļošanai uz Turciju, jo tad notiek pāreja no pavasara uz vasaru, ir patīkami silts laiks, kad gaisa temperatūra ir aptuveni +20 grādu, bet ūdens temperatūra ir aptuveni +18 grādu.

Viņa arī apstiprina “Novatours” partneru sniegto informāciju par to, ka viesnīcās stingri tiek ievēroti epidemoloģiskie noteikumi. Viesnīcas gādīgi uzņem viesus, organizē visu drošai palikšanai, kā arī nodrošina izklaides pasākumus un animācijas programmas.

Tūroperatora piedāvājumu klāstā šobrīd ietilpst ceļojumi uz Kanāriju salas Tenerifes kūrortiem, kā arī Ēģiptes kūrortiem Hurgadā un Šarm Eš Šeihā.

L. Močeņovs norāda, ka pārdomātai ceļošanai šobrīd ir labvēlīgi apstākļi, tomēr svarīgi ir ievērot drošību un respektēt valstu atbildīgo iestāžu norādījumus, ieteikumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14185905sec.