TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Amadeus Latvija» vadītāja Kitija Tigule īsfilmā par BMW i3 elektroauto (VIDEO)

Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociācijas (ALTA) valdes locekle un “Amadeus Latvija” Kitija Tigule ir galvenā varone īsfilmā par BMW i3 elektroauto.

Īsfilmā Kitija Tigule atklāj, ka, dzīvojot ārpus Rīgas, ir ļoti svarīgi, lai degvielas patēriņš būtu 0. “Mašīna ir kā blenderis. Kā tu spied – tā iet,” spēkratu slavē tūrisma speciāliste, uzslavējot spēkrata manevru iespējas.

Otrajā sērijā galvenā darbība norisinās tūrisma tehnoloģiju uzņēmuma vadītājas Kitijas ikdienas vidē – Rīgas centrā. Viņas dzīves ritms ir dinamisks un BMW i3 lieliski to papildina. Tomēr arī izbraucieni ārpus Rīgas nav sveša lieta un tajos bez problēmām var piedalīties arī Kitijas četrkājainais mīlulis.

Jāatzīmē, ka BMW oficiālais pārstāvis Latvijā – Inchcape Motors Latvia – kopš 2014. gada Latvijā ir pārdevis vairāk nekā 50 jaunus BMW i3 un BMW i3s, no kuriem deviņi klientiem tika piegādāti 2020. gadā. Kopumā Latvijā reģistrēti vairāk nekā 300 BMW i3 un BMW i3s, parādot, ka BMW elektroauto ir iecienīti arī otrreizējā tirgū.

BMW i3 tika attīstīts kā revolucionārs transporta līdzeklis urbānās vides individuālajai mobilitātei. Ar BMW i3 BMW grupa radīja būtisku impulsu izmaiņām pilsētas iekšējā transportā, tas iedvesmoja arī citus auto ražotājus pievērst uzmanību elektriskajai mobilitātei. Šobrīd BMW i3 ir ne tikai labāk pārdotā premium automašīna savā segmentā, bet arī  pasaulē pazīstama kā simbols braukšanai bez emisijām gan pilsētā, gan ārpus tās.

Balstoties uz 2019. gada Vācijas automašīnu kluba (ADAC) pētījumu, klienti vēlas gūt ne tikai ekoloģisku labumu, bet arī ekonomisku labumu. Balstoties uz aprēķiniem, kopējās BMW i3 vai BMW i3s izmaksas ir par 20% mazākas nekā BMW modeļiem ar iekšdedzes dzinēju, kurus iespējams salīdzināt pēc motora veiktspējas un aprīkojuma. Šajā aprēķinā tika ņemti vērā visi izdevumi - transportlīdzekļa iegāde, darbība un nolietojums (5 gadu lietošanas periodā un ar nobraukumu 75 000 kilometri).

Papildus tam BMW i3 pārstāv jaunu izpratni par premium mobilitāti, kuru spēcīgi raksturo ilgtspējība un veido tīri elektriskā piedziņa. Tā jumts ir izgatavots no BMW grupas Leipcigas ražotnē pārstrādāta CFRP. Tā ārējās plastmasas krāsošana prasa par 75% mazāk enerģijas un par 70% mazāk ūdens salīdzinājumā ar parastajiem procesiem.

25% no termoplastikas ārējās daļas materiāliem ir izgatavoti no pārstrādātiem vai atjaunotiem resursiem. Liela daļa no salona detaļām ir izgatavota no atjaunotām izejvielām vai pārstrādātiem materiāliem. BMW i3 ražošana BMW grupas Leipcigas ražotnē ir 100% CO2 neitrāla. Vēja turbīnas ražošanas telpām nodrošina vajadzīgo elektroenerģiju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.23949599sec.