TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Tez Tour» un «airBaltic» paziņo par jaunu sadarbību ziemas sezonā

Starptautiskais tūroperators Tez Tour Latvija kopīgi ar Latvijas lidsabiedrību airBaltic paziņo par čarterlidojumiem gaidāmajā ziemas sezonā no Rīgas uz Hurgadu un Šarm eš Šeihu Ēģiptē, kā arī par jaunu sadarbības vienošanos reisiem uz Tenerifi Spānijā. Iknedēļas lidojumi uz šiem galamērķiem ar jaunajām Airbus A220-300 lidmašīnām tiek veikti no oktobra beigām un līdz 2022. gada pavasarim.

airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: “Ar prieku paziņojam par vairākiem jauniem atpūtas galamērķiem, uz kuriem lidojumi tiks veikti sadarbībā ar Tez Tour Latvija, paplašinot mūsu tīklu gaidāmajā ziemas sezonā.”

Tez Tour Latvija vadītājs Konstantīns Paļgovs uzsver: “Divu aviācijas un tūrisma nozares līderu sadarbība ļaus tūristiem piedāvāt lidojumus uz iecienītākajiem galamērķiem ne tikai vasaras periodā, bet arī ziemas sezonā no 2021. gada oktobra līdz 2022. gada aprīlim. Mēs priecājamies, ka jau oktobrī piedāvāsim unikālu produktu Ēģiptē un Kanāriju salās sadarbībā ar mūsu ilggadējo partneri airBaltic. Visi reisi tiks veikti ar vienām no pasaulē modernākajām lidmašīnām Airbus A220-300.”

Iknedēļas Tez Tour čarterreisi uz Hurgadu tiks veikti sestdienās, sākot no 23. oktobra. Lidojumi uz Šarm eš Šeihu sāksies 24. oktobrī un turpināsies līdz 2022. gada aprīlim. Lidojuma ilgums uz katru no galamērķiem būs 4 stundas un 20 minūtes.

Pateicoties papildu regulārajiem airBaltic reisiem uz Tenerifi svētdienās, tūristiem būs unikāla iespēja plānot savu atvaļinājumu viņu vēlamajā garumā. Tagad ar tiešo reisu no Rīgas uz Tenerifi iespējams doties otrdienās, ceturtdienās, sestdienās un svētdienās. Lidojuma ilgums ir 6 stundas un 30 minūtes.

Papildu informācija par Tez Tour īpašajiem piedāvājumiem atrodama uzņēmuma mājaslapā https://www.teztour.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44401288sec.