TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Novatours» nodrošina iespēju pārcelt plānoto ceļojumu, ja noteikts, ka ceļotājam ir jāievēro pašizolāciju

Arvien mainīgajos COVID-19 apstākļos tūrisma operators “Novatours” saviem klientiem piedāvā jaunu papildpakalpojumu, kas ļauj elastīgi atlikt atpūtas braucienu, ja ceļotājam pirms brīvdienām ir bijis kontakts ar COVID-19 slimnieku, kā ietekmē noteikta pašizolācijas ievērošana.

Pēc pandēmijas izraisītās dīkstāves tūrisma nozare turpina lēnām, bet stabili atgūties - pieprasījums arvien aug, ceļotāji ir pieņemuši jaunos ceļošanas drošības noteikumus un labprāt plāno savu atpūtu laicīgi uz priekšu. Tomēr koronavīrusam nerimstoties, esošajā situācijā ir daudz nezināmo, kas var pārsteigt nesagatvotus - saslimšana vai saskarsme ar kādu inficēto var izjaukt ierasto ikdienu un rūpīgi būvētos plānus. Tāpēc tūroperators lūkojas pēc jaunām iespējām, kā ceļošanas plānošanu darīt elastīgāku.  

“Mūsu mērķis ir sniegt iespējami vairāk drošības tiem ceļotājiem, kas savu atpūtu ierasti plāno laicīgi uz priekšu. Jaunais papildpakalpojums “PAŠIZOLĀCIJAS PAUZE” sniedz iespēju vienu reizi mainīt ceļojuma datumu, ilgumu, viesnīcu, numura tipu, galamērķi un / vai vai sezonu, ja Latvijas Republikas pilnvarotās iestādes ir noteikušas mūsu klientam ievērot pašizolāciju periodā, kas ietver ceļojuma sākuma datumu,” norāda tūroperatora “Novatours” vadītāja Audrone Keinīte (Audronė Keinytė).

Papildu šim pakalpojumam “Novatours” piedāvājumā ir arī papildpakalpojums “COVID PAUZE”, kas ļauj atlikt atpūtas braucienu, ja pirms brīvdienām tiek apstiprināta saslimšana ar COVID-19 vīrusu. Tāpat kā “PAŠIZOLĀCIJAS PAUZE” arī šis pakalpojums sniedz iespēju vienu reizi mainīt ceļojuma datumu, ilgumu, viesnīcu, numura tipu, galamērķi un / vai sezonu.

“Šobrīd, lai dotos ceļojumā, ir jau pašsaprotami, ka papildu personu apliecinošam dokumentam un ceļojuma biļetei ir jābūt vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātam vai negatīva Covid-19 testa apliecinājumam. Vieglāk, protams, ir tiem ceļotājiem, kas ir vakcinēti - nav nepieciešami testi, neveidojas papildu izmaksas. Mēs ārkārtīgi ceram uz vakcinācijas aptveres palielināšanos gan pie mums šeit Latvijā, gan pasaulē, kas noteikti palīdzēs ne tikai tūrisma nozarei, bet mūsu sabiedrībai kopumā,” norāda A.Keinīte.

Tūroperators uzskata, ka ceļošanai šobrīd nav šķēršļu, tai vien jābūt pārdomātākai un svarīgi ir ievērot drošības noteikums, respektēt valstu atbildīgo iestāžu norādījumus, ieteikumus. Pasaule ir atvērta un gaida ciemos ceļotājus, kas vēlas Latvijas drūmo rudeni nomainīt uz vasarīgu siltumu, kā arī gatavojas jau ziemas atpūtas sezonai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16744804sec.