TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Noslēgts sadarbības līgums starp LIAA un aģentūru «Live Riga»

Latvijas nacionālās dienas ietvaros Izstādē “EXPO 2020” aizvadītā biznesa foruma laikā Apvienotajos Arābu Emirātos, Dubaijā noslēgts sadarbības memorands starp Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) un Rīgas investīciju un tūrisma aģentūru “Live Riga”. Līgums paredz strādāt ciešā sadarbībā pie to investīciju projektu apkalpošanas, kuri skar Rīgas intereses.   

“2021. gada deviņos mēnešos kopējais LIAA apkalpoto investīciju projektu apjoms pārsniedza 500 miljonus eiro. Turpmākajos gados vēlamies sasniegt vēl labākus rezultātus, bet šādiem lieliem mērķiem ir nepieciešami stabili sadarbības partneri, kuri izprot mūsu vērtības saistībā ar klientu apkalpošanas kvalitāti,  elastību un misijas pieeju, tādā veidā sekmējot Latvijas ekonomikas izaugsmi. Rīgas pilsētai, Baltijas jūras reģionā vienmēr ir bijusi nozīmīga loma un tā kalpojusi kā dzinējspēks valsts attīstībā. Parakstot šo sadarbības memorandu, mēs apvienojam spēkus kopīgo mērķu sasniegšanai,” norāda LIAA direktors Kaspars Rožkalns, piebilstot, ka Rīgai ir potenciāls kļūt par dzīvei pievilcīgāko metropoli Ziemeļeiropā.

Galvenais uzsvars sadarbībās starp LIAA un “Live Riga” tiks likts uz projektiem, kuri saistīti ar tādām nozarēm kā IKT, starptautiskie biznesa pakalpojumu centri un medicīnas tehnoloģijas.

“Lai strādātu pie koordinētas investīciju piesaistes, uzņēmējdarbības vides pilnveides, tūrisma attīstības un Rīgas tēla pozicionēšanas pasaulē, ir ļoti būtiski veidot ne vien starptautiskas sinerģijas, bet arī vietējā mēroga sadarbības. Šis memorands kalpos kā pamats “Live Riga” un LIAA praktiska līmeņa sadarbībai ikdienas darbā. Tāpat ļaus plānot un īstenot savstarpēji papildinošas aktivitātes, uzrunāt plašākas auditorijas un kopā sasniegt labākus rezultātus,” tā “Live Riga” direktors Rolands Bogdanovs.

Saskaņā ar noslēgto līgumu LIAA un Rīgas pilsēta turpmāk savstarpēji koordinēs savas starptautiskās mārketinga aktivitātes, stiprinot kopējos vēstījumus tādās jomās kā investīciju piesaiste, tūrisma attīstība un valsts tēla komunikācija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53996897sec.