TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Mogotel» noslēdzis līgumu ar pasaulē lielāko viesnīcu zīmolu «Wyndham Hotels & Resorts»

Lielākais Latvijas viesnīcu operators Mogotel turpina paplašināt darbības ģeogrāfiju un ir parakstījis vienošanos ar vienu no pasaulē lielākajiem viesnīcu franšīzes devējiem - Wyndham Hotels & Resorts. Šodien Wyndham tīklam pieder vairāk nekā 9000 viesnīcas 95 pasaules valstīs. Uzņēmums Mogotel kļuvis par pirmo operatoru no Baltijas valstīm, kas ņēmis pārvaldībā Wyndham zīmola viesnīcas. Šīs vienošanās ietvaros 2022.gada februārī Minhenē (Vācija) durvis vēra četru zvaigžņu biznesa viesnīca Wyndham Garden Munich Messe un martā Vroclavā (Polija) darbu uzsākusi pieczvaigžņu viesnīca Wyndham Wroclaw Old Town Hotel, kas kļuvusi par valstī pirmo Wyndham zīmola viesnīcu.

Projektus īsteno uzņēmums Mogotel Development Holding (Mogotel meitas uzņēmums) ar valsts attīstības finanšu institūcijas ALTUM finanšu atbalstu. 2022.gadā, izmantojot ALTUM atbalstu, uzņēmums Mogotel plāno nomāt un pārvaldīt piecas dažādu kategoriju viesnīcas Vācijā un vēl tikpat - Polijā.  

“Mēs priecājamies Mogotel pārvaldīto viesnīcu portfelī sveikt pirmās starptautiskā zīmola Wyndham Hotels & Resorts viesnīcas. Mēs saredzam būtisku potenciālu sadarbībai ar lielāko viesnīcu franšīzes devēju. 2022.gadā turpināsim Latvijas vārdā stiprināt mūsu pozīcijas Eiropas viesmīlības biznesā un plānojam parakstīt vēl vairākus līgumus, kas ļaus augt mūsu uzņēmumam un komandai un veicināt to, ka mūsu valsts vārds lepni izskan Eiropā,” komentē uzņēmuma Mogotel dibinātājs Vadims Muhins.

Viesnīca Wyndham Garden Munich Messe atrodas Minhenes darījumu rajonā, netālu no lielākā starptautiskā izstāžu un kongresu centra Messe München. Messe München kompleksā katru gadu notiek aptuveni 40 vērienīgas starptautiskās nozaru izstādes, kurās piedalās vairāk nekā 30 000 dalībnieku no vairāk nekā 100 pasaules valstīm. Messe München notiekošos pasākumus ik gadu apmeklē aptuveni divi miljonu cilvēku no 200 dažādām valstīm. Mūsdienīgas ēkas četros stāvos izvietotajā viesnīcā Wyndham Garden ir 267 komfortabli numuri, no kuriem lielākā daļa atpūtnieku un darījumu ceļotāju ērtībām ir aprīkoti ar mini virtuvēm. Viesnīca ir lieliska izvēle tiem, kas ceļo ar automašīnu, jo pazemes stāvvietā un stāvvietā līdzās viesnīcai kopā ir vairāk nekā 100 vietu. Metro stacija atrodas 600 m attālumā. Tāpat apmeklētājiem pieejams restorāns ar terasi, lounge zona, bārs, fitnesa zāle un konferenču zāle.

Viesnīca Wyndham Wroclaw Old Town Hotel atrodas Vroclavas vēsturiskajā centrā, netālu no pilsētas populārākās apskates vietas - Tirgus laukuma. Modernās daudzfunkcionālās ēkas piecos stāvos atrodas 205 komfortabli numuri un lux numuri. Ēkas sirds ir panorāmas ātrijs ar iespaidīgu stikla jumtu. Svarīga viesnīcas priekšrocība ir konferenču komplekss, kurā esošās telpas ir piemērotas jebkura veida pasākumiem, tostarp lietišķām sarunām un elegantām visaugstākā līmeņa pieņemšanām. Viesnīcā ir vienpadsmit dažādas konfigurācijas konferenču zāles ar kopējo platību 514 m2 un banketu zonu, kas paredzēta pasākumiem līdz 500 cilvēkiem. Turklāt viesnīcā darbojas divi restorāni, kas piedāvā starptautisko virtuvi ar vietējiem motīviem, SPA centrs ar skatu uz pilsētu, diennakts fitnesa centrs, tās teritorijā ir pieejama arī ērta stāvvieta.

“Neskatoties uz to, ka viesmīlības nozare smagi cieta COVID-19 pandēmijas laikā, pēc aktīvas vakcinēšanās un skaidru ceļošanas noteikumu ieviešanas, tūrisms Eiropā sāk atjaunoties. Pēc STR Global pētījuma datiem, 2021.gada rudenī viesnīcu piepildījums Vācijā sasniedza 65–70% no 2019.gada līmeņa, bet Polijā šis rādītājs sasniedza 80–85%. Vidējā numura cena Vācijā sasniedza 70-80%, bet Polijā - 80-82,5% no 2019.gada līmeņa.

Viesmīlības nozare Latvijā atjaunojas lēnāk: Benchmark Alliance dati liecina, ka pēc ceļojumu tirgus aktivizēšanās 2021.gada rudenī Latvijas viesnīcu aizpildījums sasniedza 40–55%, bet vidējā numura cena  - 65–75% no 2019.gada līmeņa,” pastāstīja uzņēmuma Mogotel Hotel Group izpilddirektore Jeļena Stirna.

INFORMĀCIJA PAR MOGOTEL

Mogotel ir lielākais viesnīcu operators Baltijas valstīs, kurš viesmīlības un tūrisma biznesā darbojas kopš 2002.gada. Patlaban Mogotel pārvalda 16 viesnīcas sešās Eiropas valstīs, kopā piedāvājot vairāk nekā 2200 numurus. Uzņēmums pārvalda viesnīcas Latvijā, Igaunijā, Vācijā, Polijā, Bulgārijā un Ukrainā, pārstāvot Wellton Hotels, Rixwell Hotels, RIJA Hotels, Wyndham un Wyndham Garden. Visas viesnīcas atbilst starptautiskajiem standartiem viesmīlības jomā un, neatkarīgi no viesnīcas klases, ievēro visus drošības pasākumus, piedāvā plašu pakalpojumu klāstu un nemainīgi augstu viesmīlības kvalitāti. Lai viesiem nodrošinātu maksimālu komfortu, uzņēmums Mogotel veiksmīgi izmanto visus modernos viesmīlības jomas rīkus, tehnoloģijas un inovācijas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23804593sec.