TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Konstantīns Paļgovs: Starptautiskajam tūrisma operatoram TEZ TOUR Latvia – 20 gadu jubileja

Neviens no mums nevarēja iedomāties, ka situācija pasaulē pēdējo 2 gadu laikā izvērtīsies tik dramatiska. Pasaules tūrisma nozarei 2020. gada martā nācās saskarties ar globālu COVID-19 pandēmijas izraisītu krīzi. Krīzi, kādu tūrisma, transporta, viesmīlības un HoReCa nozares savā vēsturē vēl nekad netika pieredzējušas.

Mums daudz kas bija jāsāk gluži vai no jauna. Un mēs spējām pārvarēt situācijas, kad uzņēmuma darbība vairākkārt bija teju jāapstādina un tad atkal jāatjauno, – šie notikumi bija saistīti ar pilnīgu aviosatiksmes pārtraukšanu Eiropā, striktu cilvēku pārvietošanās noteikumu ieviešanu starp valstīm (un tie varēja mainīties gandrīz katru dienu!), milzīgu anulāciju skaitu ceļojumiem un rezervācijām, kā arī izmaiņām, kas skāra sadarbību ar ārzemju partneriem.

Es lepojos ar savu komandu. Kura nesalūza. Kura izturēja visus pārbaudījumus. Kura tapa par piemēru daudziem simtiem Latvijas tūrisma nozares uzņēmumiem. Man tas ir milzīgs gods – būt kopā ar tādu komandu. Un par to paldies ikvienam TEZ TOUR Latvia kolēģim.

Es vēlos paust atzinības un pateicības vārdus katram darbiniekam, kurš iepriekš ir strādājis TEZ TOUR Latvia, un visiem tiem, kuri turpina savu profesionālo biogrāfiju mūsu uzņēmumā – paldies par mīlestību, ar kādu attiecaties pret savu darbu, paldies par īsti profesionālu atdevi ikdienā. Trīs reizes mēs esam atzīti par labāko tūrisma uzņēmumu valstī. Un tradicionāli esam viens no lielākajiem un sekmīgākajiem tūrisma uzņēmumiem Latvijā. Un tas ir jūsu nopelns, jūsu sasniegums.

Es sirsnīgi un silti pateicos mūsu partneriem un mīļotajiem tūristiem. Paldies par jūsu izrādīto uzticību, paldies par jūsu prasīgo attieksmi pret augsti profesionāliem standartiem, kas gan jums, gan mums ir vissvarīgākie kritēriji. Un mēs dienu no dienas strādājam pie tā, lai katrs ceļojums tiktu organizēts profesionāli un noritētu droši.

Nav iespējams šodien nerunāt par Ukrainu. Pavisam nesen, 2022. gada februārī, pasaule piedzīvoja cietsirdībā satriecošu notikumu attīstību Ukrainā. Daudziem no mums tik ļoti mīļajā, tāpat radnieciskām un draudzības saitēm tuvajā Ukrainā, kur strādā mūsu brīnišķīgie TEZ TOUR Ukraine kolēģi.

Ukrainā, kur TEZ TOUR Latvia menedžments palīdzēja sagatavot atvēršanai kompānijas Ukrainas pārstāvniecību un noorganizēja savu pirmo reisu no Kijevas uz Antalju – tai tālajā 2003. gadā.

Es toreiz uzturējos un dzīvoju Kijevā mēnešiem ilgi: mēs bijām vienas idejas apsēsti – izveidot labāko tūrisma kompāniju Ukrainā. Un esmu lepns, ka man ir sava, neliela saistība ar mūsu Ukrainas kolēģu lielo un sekmīgo veikumu ceļā uz šī mērķa sasniegšanu. Mūsu sirdis šobrīd ir kopā ar jums!

Šis laiks mums visiem patlaban nav vienkāršs: pasaule mainās ārkārtīgi strauji. Šajos dažos pēdējos gados mēs esam gan emocionālā, gan fiziskā ziņā nemitīgas spriedzes nogurdināti. Taču esmu stingri pārliecināts un zinu, ka ticība, mīlestība, sirsnība, krietnums un brīvība – tās ir vērtības, kas būs un paliks mūsu ikdienas veikumu galvenā mēraukla.

Paldies jums par uzticību.
Ar cieņu,
Konstantīns Paļgovs,
TEZ TOUR Latvia valdes priekšsēdētājs


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48156691sec.