TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Balcia» sāk piedāvāt apdrošināšanu tūrisma nozares uzņēmumiem – IATA biedriem

Apdrošināšanas akciju sabiedrība “Balcia Insurance SE” ir ieguvusi Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA) akreditāciju un sāk piedāvāt apdrošināšanu IATA biedriem, tā nostiprinot pozīcijas tūrisma biznesa apdrošināšanas segmentā, informē apdrošināšanas akciju sabiedrības valdes priekšsēdētājs Jānis Lucaus.  

“Pēdējie divi gadi tūrisma biznesam nav bijuši viegli, tādēļ tagad, atsākoties ceļošanas aktivitātēm, īpaši liela nozīme ir drošiem darījumiem un partneru uzticamībai. IATA sadarbības uzsākšana nozīmē apstiprinājumu tam, ka “Balcia” spēj piedāvāt augsta līmeņa apdrošināšanas pakalpojumus. Tostarp arī specifisku apdrošināšanu, kas ir būtiska tūrisma uzņēmumu – IATA biedru, darbībai,” skaidro Lucaus.   

Tūrisma biznesā Starptautiskās gaisa transporta asociācijas akreditācija ievērojami atvieglo darījumus starp tūrisma aģentūrām, operatoriem un lidsabiedrībām. Taču, lai ceļojumu aģentūras spētu piedāvāt  nemainīgi labu servisu un raiti iegādāties aviobiļetes, bieži vien nepietiek tikai ar asociācijas biedra statusu, ir nepieciešamas papildu garantijas no IATA akceptētām finanšu iestādēm, tostarp apdrošināšanas sabiedrībām.

Iemesls ir itin vienkāršs – aviopārvadājumu tirgus ir pārnacionāls un vienlaikus ļoti sazarots, IATA nozīmi skaidro apdrošināšanas sabiedrības valdes priekšsēdētājs. Tajā darbojās desmitiem tūkstošu tūrisma aģentūru, kas klientiem pārdod aviobiļetes. Starptautiski atzītas organizācijas akreditācija cita starpā nozīmē to, ka citi tirgus dalībnieki var droši sadarboties ar konkrēto uzņēmumu, jo tas izmanto vienotas procedūras un spēj pildīt uzņemtās saistības.

Tieši tādēļ Starptautiskās gaisa transporta asociācijas akreditācijas process apdrošināšanas sabiedrībām ir salīdzinoši ilgs un izvirzītās finanšu prasības – ļoti augstas. “Balcia Insurance SE” akreditācija ilga aptuveni desmit mēnešus, kuru laikā tika vērtēta apdrošināšanas sabiedrības finanšu pietiekamība, darbības drošums un korporatīvā pārvaldība kopumā. Balcia ieguva iespēju pilnvērtīgi strādāt tūrisma segmentā un apliecinājumu sava biznesa kvalitātei.

Tūrisma biznesa apdrošināšanu IATA biedriem “Balcia” sākusi piedāvāt no š.g. aprīļa. Jaunais apdrošināšanas produkts paver iespēju pilnvērtīgi strādāt tūrisma biznesa apdrošināšanā, sadarbojoties ar visiem šā tirgus dalībniekiem Latvijā, Lietuvā un Polijā, sākot ar nelielām aģentūrām līdz pat starptautiska līmeņa uzņēmumiem.

“Balcia Insurance SE” ir Latvijā dibināta nedzīvības apdrošināšanas sabiedrība ar 29 gadu darbības pieredzi Baltijas valstīs, Polijā, Vācijā, Francijā un Itālijā. “Balcia” ir saņēmusi apdrošināšanas licences visiem nedzīvības apdrošināšanas pakalpojumiem privātpersonām un uzņēmumiem. Sabiedrības konkurētspējas pamatā ir mūsdienīgas finanšu tehnoloģijas un klientiem draudzīgākie apdrošināšanas nosacījumi. Apdrošināšanas sabiedrībā strādā 170 profesionāli darbinieki ar centrālo biroju Rīgā un filiālēm Lietuvā, Polijā un Vācijā. No 2022. gada “Balcia” piedāvā apdrošināšanas pakalpojumus arī Latvijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60931706sec.