TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Ukrainas tūrisma operators Latvijā uzsāk ceļojumu pārdošanu uz Melnkalni un Albāniju

Ukrainas lielākais tūrisma operators Join UP! Baltic papildinājis savu ceļojumu klāstu ar jauniem galamērķiem. Šobrīd tūristiem no Latvijas ir iespēja iegādāties ceļojumus arī uz Melnkalni un Albāniju.

Pirmo sezonu Baltijas tirgū uzņēmums uzsāk ar saukli “Baltija, pievienojies!” un papildus jau iepriekš izsludinātajiem galamērķiem uz kūrortiem Turcijā piedāvājuma klāstā ceļojumiem no Rīgas iekļauj arī vasarā iecienītus galamērķus Melnkalni un Albāniju. Savukārt no kaimiņvalstu galvaspilsētām – Tallinas un Viļņas – būs iespējas doties arī uz saulainajām Grieķijas salām – Zakintu, Krētu un Korfu.

"Šovasar tūristiem no Latvijas būs iespēja piedzīvot spilgtus mirkļus. Esam uzsākuši ceļojumu pārdošanu uz Melnkalni un Albāniju. Katram galamērķim ir savs šarms – Balkānu valstis spēj apburt ar savu garšu pasauli, savukārt Grieķija salas ar silto atmosfēru. Esmu pārliecināts, ka ceļotāji novērtēs mūsu piedāvājuma klāstu un garantēto viesnīcu īpatsvaru, kas sasniedz 80% un ļauj klientiem saņemt tūlītēju apstiprinājumu arī aktīvās sezonas laikā,” Join UP! Baltic vadītājs Gedimins Keris (Gediminas Kerys).

Jau iepriekš ziņojām, ka šī gada aprīlī viens no lielākajiem Ukrainas tūrisma operatoriem Join UP! uzsāka darbu Latvijā, atverot SIA Join UP! Baltic biroju Rīgā. Vienlaicīgi uzņēmums uzsācis darbību arī Lietuvā un Igaunijā, aptverot visas trīs Baltijas valstis.  

Lidojumus uz Melnkalni, Albāniju un Grieķijas salām – Zakintu, Krētu un Korfu – nodrošina Ukrainas aviosabiedrība “SkyUp Airlines” ar Bulgārijas aviosabiedrības “Holiday Europe” licenci. “SkyUp Airlines” ir viena no modernākajām avio kompānijām Baltijas čarterreisu tirgū. Tās gaisa kuģu vidējais vecums ir 14,5 gadi.

Tūrisma operators Join UP! dibināts 2010.gadā un 10 gadu laikā kļuvis par vienu no lielākajiem spēlētājiem Ukrainas tūrisma tirgū. Uzņēmuma partneru tīklā Ukrainā ir vairāk nekā 7 000 ceļojumu aģentu un aptuveni 130 aģentūras. Uzņēmuma galvenais birojs atrodas Kijivā. Reģionālie biroji - Harkivā, Odesā, Dnipro un Ļvivā. Starptautiskās pārstāvniecības un partneru tīkli ir arī Moldovā un Kazahstānā. 2022.gadā atvērti biroji Rīgā, Tallinā un Viļņā. Tūrisma operators plāno atvērt arī viesnīcu tīklu Ukrainā un ārvalstīs.

Tūrisma operatora stratēģiskais partneris ir aviokompānija "SkyUp Airlines", kas 2022.gada maijā svinēs 4 gadus. Avio pārvadātāja flotē ir 15 Boeing-737 lidmašīnas, kas paredzētas vidējiem attālumiem. Tā ir viena no jaunākajām flotēm Baltijas čartera tirgū.

2021.gadā aviokompānija sasniedza vairāk nekā 2,5 miljonus pasažieru un ierindojās starp dinamiskākajām aviokompānijām Eiropā maršrutu tīkla pieauguma ziņā (The Anker Report dati). Tūrisma operators, aviokompānija un viesnīcas ir daļa no "UP Family" grupas ekosistēmas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4400928sec.