TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Avion Express» piedāvā karjeru aviācijā

“Avia Solutions Group” meitas uzņēmums “Avion Express”, vadošais šaura korpusa gaisa kuģu, apkalpes, tehniskās apkopes un apdrošināšanas (angl. aircraft, crew, maintenance, insurance – ACMI), īres un čarterreisu pakalpojumu sniedzējs, paplašinās un aicina komandas sastāvam pievienoties gaisa kuģu apkalpes locekļus. Visi, kurus interesē karjeras virs mākoņiem iespējas, aicināti piedalīties atvērto durvju dienā, kas norisināsies 20. jūnijā Rīgā.

Meklē jaunus apkalpes locekļus
Pēc Lauras Macutkevičas, “Avion Express” Personāldaļas vadītājas, teiktā šobrīd čarterreisu aviolīnijas veic aktīvu paplašināšanos un drīzumā sagaida jaunu locekļu pievienošanos apkalpei. “Meklējam atbildīgus un zinātkārus cilvēkus, kuri vēlas būt daļa no dinamiskas nozares. Šī ir lieliska iespēja tiem, kuri vēl tikai sapņo par karjeru aviācijā, vēloties kļūt par gaisa kuģa apkalpes locekli.”

Stingras prasības attiecībā uz izskatu – mīts
Laura uzskata, ka ikviens, kuram ir pietiekami daudz entuziasma, var kļūt par gaisa kuģu apkalpes locekli. “Svarīgākā ir vēlme mācīties, komunikabilitāte, lieliskas sociālās prasmes. Pati darba specifika ir ātri apgūstama.”

Viņai piekrīt arī “Avion Express” stjuarte Jovita Jasinskaite un piebilst, ka arī plaši izplatīti mīti par prasībām attiecībā uz stjuartu izskatu tieši tādi arī ir – tikai mīti. “Vairums gaisa līniju vēlas īstus cilvēkus, nevis supermodeļus. Protams, ir prasības attiecībā uz matu garumu un krāsu, redzamiem tetovējumiem, auskariem utt. Stājoties darbā, ir jāievēro aprūpes rokasgrāmatas nosacījumi, taču tas neprasa daudz pūļu. Piemēram, atļautās nagu lakas krāsas ir sarkana, dabīgie toņi un franču manikīrs.”

Interesentus aicina iepazīties ar iespējām tuvāk
Laura Macutkeviča saka, ka gan pati aviācija, gan tās piedāvātās karjeras iespējas ir patiesi pievilcīgas, tāpēc iepazīt nozari un tajā jau strādājošos cilvēkus ir vērts ikvienam, kurš sapņo par karjeru virs mākoņiem. “Lai mudinātu potenciālos kolēģus apsvērt gaisa kuģa apkalpes locekļa amatu, rīkojam atvērto durvju dienu, kuras laikā “Avion Express” lidojumu apkalpes locekļi dalīsies savā pieredzē un darba stāstos, kā arī atbildēs uz dalībnieku jautājumiem.”

Atvērto durvju diena notiks 20. jūnijā Rīgā.

Reģistrācija: https://calendly.com/avionexpress/cabin-crew-open-days-june


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18430901sec.