TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«airBaltic Pilotu akadēmija» rīko atvērto durvju dienu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 4. novembrī, plkst. 13.00 rīkos atvērto durvju dienu Pilotu akadēmijā. Šajā pasākumā apmeklētājiem būs iespēja iegūt informāciju par akadēmiju, tās programmu un konsultācijas pie airBaltic Training pārstāvjiem. Pasākums norisināsies airBaltic apmācību centrā lidostā Rīga, Pilotu ielā 6.

Atvērto durvju dienu mērķis ir informēt par airBaltic pilotu uzņemšanu, pieteikšanās procesu, studijām un pilotu profesiju. Sniegt informāciju, kā sagatavot labu pieteikumu un tikt izraudzītam par kadetu, iegūt informāciju par dažādiem studiju posmiem, teorijām un praktiskās lidošanas nodarbībām, pilotu darba dzīvi, atalgojumu un daudz ko citu. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt lidmašīnas vadīšanu Diamond simulatorā.

Facebook lapā atzīmējot “Došos”, katrs interesents piedalīsies konkursā, kurā tiks izlozēta balva – 1 stunda Diamond simulatorā divām personām.

Šobrīd kopumā airBaltic Pilotu akadēmijā ir 72 aktīvi studenti. Vairums studentu ir no Baltijas valstīm, taču ir arī studenti no citām ES valstīm, tai skaitā Vācijas, Francijas, Somijas, Spānijas un Itālijas. Vairāk nekā 10% airBaltic Pilotu akadēmijas studentu ir sievietes. Līdz šim pēc absolvēšanas airBaltic pievienojušies 64 studenti.

Kopš 2022. gada maija airBaltic Pilotu akadēmija uzlabojusi maksājumu struktūru tās komerciālo pilotu studiju programmai. Tādējādi tagad pēc veiksmīga uzņēmuma vērtējuma saņemšanas airBaltic finansēs ievērojamu daļu no studiju maksas.

airBaltic Pilotu akadēmijas studentiem tagad būs jāsedz mācību maksa līdz privātās pilota licences iegūšanai, šīm izmaksām veidojot aptuveni 15 000 eiro. Pēc airBaltic pilotu novērtējuma saņemšanas un kļūšanas par uzņēmuma darbinieku lidsabiedrība nodrošinās finansējumu pārējām studijām.

Plašāka informācija par airBaltic Pilotu akadēmiju: www.pilotacademy.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.05679703sec.