TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tūroperators «Join Up! Baltic» izziņo 2023. gada vasaras ceļojumu galamērķus no Rīgas

Tūroperators “Join Up Baltic” 2023. gada vasaras sezonā piedāvā populārākos ceļojumu galamērķus: kūrortus Turcijā, Irakliju Krētas salā Grieķijā. Savukārt no Viļņas un Tallinas tūroperators kā pirmais Baltijas tirgū piedāvā aizceļot uz Šarmelšeihu Ēģiptē arī vasaras mēnešos, sākot no maija.

“Join Up Baltic” ceļojumu lidojumus veic aviokompānija “SkyUp Airlines”, kam ir augsts 96,7% punktualitātes rādītājs. Pašlaik “Join Up Baltic” ir vienīgais tūroperators Baltijā, kas piedāvā lidojumus ar savu aviokompāniju.

“Pirmajos septiņos darbības mēnešos Baltijas valstīs, apkalpojot vairāk kā 46 tūkstošus klientu, esam rūpīgi novērojuši ceļotāju vēlmes un vajadzības, un tām esam pielāgojuši mūsu piedāvājumu. Mūsu prioritāte ir nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumus,” saka Sabina Saikovskaja, “Join Up Baltic” vadītāja. “Ceļojumu galamērķus Latvijas tirgū piedāvājam, balstoties uz diviem faktoriem. Pirmkārt, mūsu ceļojumu klāstā ir tie galamērķi, kuri ir visiecienītākie un pieprasītākie Latvijā. Otrkārt, tā kā Join Up! Baltic mērķis ir kļūt par vienu no vadošajiem tūroperatoriem Baltijas valstīs, mēs piedāvājam tos galamērķus, kuros mūsu uzņēmumam ir vislielākā pieredze un kur mums ir visspēcīgākie un labākie partneri: viesnīcas un vietējās tūrisma kompānijas. Tādējādi mēs varam garantēt labāko ceļošanas pieredzi klientiem”

Ceļojumi uz Irakliju Krētā, lielākajā Grieķijas salā, ir pieejami no 2023. gada maija ar tiešo lidojumu no Rīgas. Ceļojumi uz Turciju pieejami, sākot no 22. aprīļa, un “Join Up Baltic” piedāvā doties uz tādiem kūrortiem kā Antālija, Alanja, Beleka, Kemera un Side. Ceļojumi uz Turciju, Hurgadu un Šarmelšeihu no Rīgas pieejami līdz maija beigām. Savukārt no Viļņas un Tallinas “Join Up Baltic” kā pirmais tūroperators piedāvās braucienus uz Šarmelšeihu arī vasaras mēnešos. Ja tiks novērots pieprasījums pēc šiem ceļojumiem arī Latvijā, tūroperators ir gatavs tos piedāvāt arī no Rīgas.

“Laikapstākļi Ēģiptē vasaras laikā daudz neatšķiras no laikapstākļiem Turcijā, kas vasarā ir populārākais ceļojumu galamērķis Baltijas tirgū. Laiks tur ir karsts, taču sauss, līdz ar to baudāms arī vasaras mēnešos, un, kas būtiski - Ēģipte piedāvā lielisku atpūtu par labu cenu. Piedāvājam to novērtēt arī Baltijas ceļotājiem, un esam droši, ka Ēģipte kļūs par vienu no iecienītākajiem galamērķiem arī vasaras sezonā,” saka Sabina Saikovskaja, “Join Up Baltic” vadītāja.  

“Join Up Baltic” strādā ar Ukrainas lielākā tūroperatora Join UP!™ zīmolu, kam 12 gadu pieredze tūrisma jomā. Ceļojumus uz Ēģipti Join UP!™ piedāvā vairāk kā 9 gadus, uz Ēģipti aizvedot vairāk kā 500 tūkstošus tūristu katru gadu. Pateicoties zīmola ilgajai un plašajai pieredzei Ēģiptē, “Join Up Baltic” ceļotājiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā piedāvā 38 ekskluzīvas viesnīcas, kas ir pieejamas tikai pie “Join Up Baltic”.

“Join Up Baltic” darbību Baltijas valstīs uzsāka aprīlī, un septiņu mēnešu laikā ir apkalpojis vairāk kā 46 tūkstošus klientu: ceļojumos uz Turciju, Ēģipti un Grieķiju ar “Join Up Baltic” ir devušies 15 tūkstoši Latvijas ceļotāju, 16 tūkstoši Lietuvas un 15 tūkstoši ceļotāju no Igaunijas. Šajā ziemas sezonā“Join Up Baltic” piedāvā Latvijā pašus pieprasītākos galamērķus Hurgadu un Šarmelšeihu Ēģiptē.  

Uņēmumi ar Join UP!™ zīmolu darbojas Ukrainā, Moldovā, Kazahstānā un Rumānijā. Nākamgad darbu uzsākt plāno arī tādās valstīs kā Polija, Čehija, Slovākija un Ungārija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.0278542sec.