TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Coral Travel» tūrisma balvas pasniegšanas ceremonija «Starway ’22» Turcijā, Sidē

Jau otro reizi Antālijas Rivjēras kūrortpilsēta Side uzņēma Coral Travel komandu un veiksmīgākos sadarbības partnerus, lai svinīgā atmosfērā apbalvotu Baltijas labākās tūrisma aģentūras.

“Tieši aģentūru darbs ir būtisks tūrisma industrijas darbībā un attīstībā. Tās ir starpnieks tūroperatora un klienta komunikācijā, tās veido piedāvājuma paketes un tūrisma industrijas kultūru. Tādēļ Coral Travel ir gods pulcināt savus labākos sadarbības partnerus, lai pateiktos par smago ikdienas darbu, kas vainagojas ar lieliskiem rezultātiem. Lai to izdarītu pēc iespējas labāk un priekpilnāk, Coral Travel organizēja svinības 5 dienu garumā, noslēdzot tās ar apbalvojumu pasniegšanas ceremoniju Starway ‘22” – stāsta Karina Puzanova, Coral Travel Latvia vadītāja.

Pasākumu apmeklēja ap 150 tūrisma profesionāļu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Gruzijas. Latviju pārstāvēja 20 aģentūras un galveno balvu ieguva tūrisma aģentūra “Ceļojumu bode” par lieliskiem rezultātiem gada šķērsgriezumā. “Starway ‘22” programma deva iespēju savstarpēji iepazīties, apmainīties ar pieredzi, dalīties nākotnes redzējumā. Kā arī, ne mazāk svarīgi – nedaudz atpūsties no ikdienas, baudot Turcijas sauli un šarmu.

Kā stāsta Karina Puzanova, Coral Travel vasaras sezona ir bijusi ļoti veiksmīga. Vairāk nekā 100 000 atpūtnieku no visas Baltijas ir devušies uz Turcijas populārākajiem kūrortiem kopā ar Coral Travel. Nākamajā sezonā Coral Travel plāno paaugstināt pārdošanas rezultātus par 34%, papildu jau esošajiem galamērķiem pievienojot arī Melnkalni.

Coral Travel ziemas sezona jau šobrīd uzrāda 50% izaugsmi salīdzinot ar gadu iepriekš. Tiešie reisi uz Hurgadu Ēģiptē ir papildināti ar reisiem arī uz Šarm el Šeihu, kā arī, sākoties jaunajai ziemas sezonai, Coral Travel piedāvājumu klāstam ir pievienojušās autentiskā Maroka, modernie Apvienotie  Arābu Emirāti un latviešu iemīļotā Tenerife.

Starway ’22 bija lieliska iespēja pateikties Latvijas labākajām tūrisma aģentūrām, kā arī stiprināt jau tā ciešās draudzības saites īpašā veidā – sākot ar atpūtu Coral Travel ekluzīvajā viesnīcu ķēdē Kamelya, aizraujošu programmu vairāku dienu garumā, beidzot ar sarkano paklāju, konfeti lietu un patiesiem smaidiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96014309sec.