TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Osakā norisināsies Latvijas dienas Japānā

Nedēļas nogalē no 25. līdz 27. novembrim Osakā tiks aizvadītas Latvijas dienas Japānā. Šo dienu laikā Osakas iedzīvotājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas uzņēmumu piedāvājumu, baudīt daiļslidotāja Denisa Vasiļjeva priekšnesumus, Mārtiņa Sirmā kulinārijas šovu, kultūras priekšnesumus, amatnieku paraugdemonstrējumu un citas aktivitātes.

“Japāna mums ir viens no nozīmīgākajiem partneriem tālajos tirgos, turklāt 2025. gadā tieši Osakā tiks aizvadīta starptautiskā izstāde “Osaka EXPO 2025”, kurā šoreiz Latvija plāno piedalīties ar kopīgo Baltijas valstu paviljonu. Par godu Latvijas dienām Japānā organizējām arī biznesa forumu, kurā centrālās tēma bija vides un ūdens monitorings,” tā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Kaspars Rožkalns.

Latvijas dienu Japānā mērķis ir veicināt Latvijas tēla atpazīstamību, iepazīstinot vietējos iedzīvotājus ar Latvijas sasniegumiem. Vienlaikus tā ir iespēja mūsu uzņēmumiem ieiet vai nostiprināties Japānas tirgū. Līdz šim Japānā sevi labi apliecinājuši Latvijas pārtikas ražotāji un tehnoloģiju uzņēmumi, demonstrējot labāko, ko Latvija šajā tirgū var piedāvāt. Japānas tirgus ir saistošs arī tūrisma industrijai, tādēļ viena no aktualitātēm par kuru runās Latvijas dienu laikā ir Latvijas kā atraktīva tūrisma galamērķa atpazīstamības veicināšana.

“Japāna mums ir ļoti nozīmīgs sadarbības partneris gan investīciju piesaistes, gan tehnoloģiju pārneses jomā. Redzam, ka pandēmijas periodā daudzi Latvijas uzņēmumi meklēja jaunus tirgus un partnerus arī ārpus Eiropas, tostarp Āzijā. LIAA misija ir veicināt investīcijas, eksportu, jaunus kontaktus un sadarbību, tādēļ mūsu ārējās pārstāvniecības regulāri organizē publiskus un lietišķus pasākumus visā pasaulē, kuros aicinām iesaistīties Latvijas uzņēmumus,” stāsta K.Rožkalns.

Latvijas dienas norisināsies Osakas biznesa un tirdzniecības kompleksā “Grand Front Osaka” Umekita laukumā, kas ir savienots ar Osakas centrālo staciju un nodrošina lielu cilvēku plūsmu. Šī gada Latvijas dienas ir turpinājums pagājušā gada  Japānas un Latvijas sadraudzības simtgades pasākumam un pirmais no pasākumu sērijas Osakā un Kansai reģionā, lai iepazīstinātu ar Latviju pirms “Osaka EXPO 2025”. Šis būs arī viens no pirmajiem starptautiskajiem pasākumiem, kur Latvija startēs ar savu jauno vienoto valsts tēlu, stāstot par Latviju kā radošu valsti ar misiju, kas uzņemas globālus izaicinājumus un savieno šķietami nesavienojamo.

Latvijas dienas Japānā parasti piesaista plašu vietējo mediju uzmanību, sasniedzot vairāku miljonu auditoriju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.19698596sec.