TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

Ventspili septembrī apmeklējuši vairāk kā 4000 skolēnu

Šā gada septembrī Ventspils tūrisma objektus apmeklējušas 203 grupas, tas ir 4083 skolēnu, kas sākoties jaunajam mācību gadam, septembrī aktīvi dodas rudens ekskursijās.

Iecienītākie skolēnu tūrisma objekti ir  Piedzīvojumu parks, Planetārijs, Mazbānītis, ekskursiju kuģītis Hercogs Jēkabs, Kurzemes Democentrs, Ventspils Digitālais centrs un citi tūrisma objekti, kuri ar dažādiem jaunumiem un piedāvājumiem uzņēma skolēnu grupas.

Aktīvai atpūtai lielisku piedāvājumu skolēniem bija sagatavojis Piedzīvojumu Parks. Skolēni ļoti iecienījuši ir virvju trasi “Kaķu taka”, peintbolu, kā arī piepūšamās atrakcijas u.c. Septembra mēnesī  Piedzīvojuma parku apmeklējušas 24 skolēnu grupas jeb 550 skolēnu.

Skolēni apmeklēja ne tikai izklaidējošas un atraktīvas atpūtas vietas Ventspilī, bet arī izzinošās nodarbībās. Lai justos tuvāk saulei vai zvaigznēm Ventspils Jaunrades nama planetārijs piedāvā noskatīties 360 grādu filmas un šovus. Šo iespēju septembra mēnesī izmantoja 763 skolēni.

Ventspils muzejs arī šajā mācību gadā piedāvā muzejpedagoģiskās programmas, kuras ļoti iecienījuši dažāda vecuma skolēni, lai izzinātu gan latviešu tradīcijas, gan iepazītu vēsturi un tradīcijas. Livonijas ordeņa pilī septembrī bijuši 572 skolēni, Brīvdabas muzejā 463 skolēni, savukārt ar Mazbānīti aizraujošā braucienā devušies 684 skolēni.

Lai aplūkotu Ventas upes grīvu, vecpilsētu un Ventspils brīvostas industriālo teritoriju, jūras vārtus, ir iespēja izbraukt ar vienu no populārākajiem pilsētas tūrisma un atpūtas objektiem Ventspils brīvostas ekskursiju kuģīti Hercogs Jēkabs. Septembrī ar to izbrauca 851 skolēnu.

Mūsdienu digitālo tehnoloģiju iespējas izzināt piedāvā Ventspils Digitālais centrs un Kurzemes Democentrs. Digitālajā centrā skolēniem ir iespēja izveidot attēlu un apdrukāt krekliņus, šo iespēju izmantojuši vairāk kā 200 skolēni. Toties par klimata pārmaiņām interaktīvo spēļu veidā uzzināt var Kurzemes Democentrā, kuru septembrī apmeklējuši 730 skolēni.

Skolēnu ekskursiju piedāvājums Ventspilī atzīts par vienu no labākajiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79119396sec.