TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

Taxify lietotāju skaits pasaulē sasniedz 10 miljonus

Eiropā vadošās un straujāk augošās taksometru izsaukšanas platformas Taxify kopējais lietotāju skaits sasniedzis jau 10 miljonus. Nepilnu piecu gadu laikā kopš uzņēmuma dibināšanas tas spējis pārliecinoši iekarot pasaules tirgu, apsteidzot virkni konkurentu un izpelnoties starptautisku atpazīstamību.
 
Šobrīd Taxify aplikāciju izmanto jau 10 miljoni lietotāju visā pasaulē, no kuriem 5 miljoni ir Āfrikas kontinentā. Uzņēmumā strādā jau vairāk nekā 500 darbinieku visā pasaulē, savukārt vadītāju skaits, kuri izmanto Taxify aplikāciju, sasniedzis 500 tūkstošus. Daļa no viņiem Taxify platformu izmanto kā pilna laika darbu, bet citiem tā kalpo kā papildu ienākumu avots.

“Taxify daudzējādā ziņā ir kļuvis par Baltijas biznesa veiksmes stāstu. Tas ir viens no retajiem Eiropas spēlētājiem, kas spējis sevi pieteikti industrijā, kur galvenokārt darbojas tikai ASV un Āzijas uzņēmumi. Mēs esam pierādījums tam, ka iekarot pasaules tirgu iespējams arī bez miljardus vērtiem ieguldījumiem. Tā vietā esam investīcijas tērējuši apdomīgi, fokusējoties uz platformas lokalizāciju. Ar prieku varam secināt, ka Taxify lietotāju skaits pēdējo sešu mēnešu laikā ir dubultojies, kas liecina par to, ka mūsu mērķtiecīgā fokusēšanās uz Eiropu un Āfriku ir atmaksājusies,” komentē Taxify līdzdibinātājs un valdes priekšsēdētājs Markus Villigs.

Taxify 2013. gadā dibināja tobrīd 19 gadus vecais Markus Villigs, un šobrīd tas kļuvis par straujāk augošo uzņēmumu savā nozarē, apkalpojot miljoniem klientu un palielinot veikto braucienu skaitu par vidēji 20% ik mēnesi. Taxify darbojas jau vairāk nekā 20 pasaules valstīs, galvenokārt Eiropā un Āfrikā, taču jau šogad uzņēmuma plānos ietilpst ienākšana vairākās Austrālijas un Meksikas valstīs, kā arī darbības atjaunošana Apvienotajā Karalistē.

Pēdējā pusgada laikā Taxify uzsācis darbību arī Parīzē, Lisabonā un Leonā, kā arī Krakovā un Košicē, kur strauji pieaug pieprasījums pēc kvalitatīviem un ērti pieejamiem pasažieru pārvadāšanas pakalpojumiem. Turpretī kopš šī gada marta aplikācijā vairāku Āfrikas valstu iedzīvotājiem ir pieejami arī šajā reģionā plaši iecienītie motocikli un auto rikšas. Austrumāfrikā šobrīd darbojas arī Taxify ekonomiskā Taxify Go kategorija, kas pasažieriem ļauj pārvietoties ar mazāka izmēra četrvietīgajām automašīnām par vēl izdevīgāku samaksu.
 

Par Taxify
Taxify ir viena no Eiropā vadošajā kopbraukšnas platformām, kas savieno miljoniem auto vadītāju un pasažieru visā pasaulē, padarot ikdienas pārvietošanos ātrāku, uzticamāku un vienkāršāku. Uzņēmuma efektīvais un uz mūsdienu tehnoloģijām balstītais biznesa modelis ir izdevīgs gan automašīnu vadītājiem, kuriem jāmaksā zemākas komisijas maksas, gan arī pasažieriem, kuri līdz ar to ietaupa savus līdzekļus. Taxify 2013. gadā dibinājis igaunis Markus Villigs, un tā šobrīd ir viena no straujāk augošajām kopbraukšanas platformām pasaulē ar galvenajiem mērķa tirgiem Eiropā un Āfrikā.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.173738sec.