Toyota Proace Electric un Proace Verso Electric nonākuši tirdzniecībā Latvijā

Toyota papildina savu Toyota Professional vieglā komerctransporta modeļu klāstu ar Proace Electric un Proace Verso Electric.

Klienti aktīvi meklē tīrākus transporta veidus, un Toyota papildina savu modeļu klāstu ar Proace Electric un Proace Verso Electric. Jaunie modeļi ne tikai nodrošina savā klasē labāko BEV segmenta jaudu, veiktspēju un uzlādi, bet arī sniedz vēl vairāk, nodrošinot tādu pašu kvalitāti un kravas vai cilvēku pārvadāšanas praktiskumu kā to dīzeļdzinēja ekvivalenti.

Izstrādājot jauno modeļu klāstu, ir ņemtas vērā galvenās klientu bažas, tostarp sniedzamība (līdz 330 km*), uzlādes laiks (ātrā uzlāde mazāk nekā stundas laikā), pilna cikla izmaksas un baterijas kvalitāte (astoņu gadu/160 000 km garantija kā standarts).

Vieglas, drošas un ērtas uzlādes iespējas

Uzlādes ātrums un ērtums ir svarīgi apsvērumi klientiem, kuriem jāminimizē sava transportlīdzekļa dīkstāves laiks. Toyota ir nodrošinājusi vairākas uzlādes iespējas Proace Electric un Proace Verso Electric modeļiem, lai apmierinātu dažādas klientu vajadzības.

Visiem modeļiem ir 11 kW trīsfāzu borta lādētājs, 6 metrus garš 2. tipa kabelis pieslēgšanai pie mājsaimniecības elektroligzdas, kā arī standarta aprīkojumā iekļauts 7 metru 2. tipa kabelis, lai pieslēgtos 32A privātajai stacijai (Wallbox). Elektroligzda automobiļa priekšējā kreisajā spārnā ir saderīga ar publiskajām un trešo pušu ātrās uzlādes stacijām.

Uzlādes laiks dažādos tirgos var atšķirties atkarībā no elektroapgādes, taču 100 kW līdzstrāvas ātrās uzlādes sistēma 75 kW baterijai 80 % uzlādi nodrošinās aptuveni 48 minūtēs.

Toyota Proace Electric

Proace Electric piemīt visas tās pašas spējas un kravnesība, kas modeļa versijām ar tradicionālo iekšdedzes dzinēju.

Vidējā (Medium) versija ir 4959 mm gara, un, uzstādot Smart Cargo sistēmu, kopējo kravas nodalījuma garumu var palielināt līdz 3674 mm, bet ietilpību – līdz 5,8 kubikmetriem.

Garajai (Long) Proace Electric versijai ir tāda pati 3275 mm riteņu bāze, bet garāka aizmugurējā pārkare, kas automobiļa kopgarumu palielina līdz 5309 mm. Kravas nodalījums ir 2862 mm garš un 1628 mm plats, nodrošinot 6,1 m3 ietilpību. Turklāt Smart Cargo sistēma kravas nodalījuma ietilpību palielina līdz pat 6,6 m3.

Papildus aizmugurējām durvīm bīdāmo sānu durvju aila ir pietiekami plata, lai pa to varētu iekraut Euro standarta izmēra paletes.

Proace Electric ir starp labākajiem modeļiem savā klasē ar vienas tonnas kravnesību visās modeļa versijās.

Vienas tonnas vilktspēja arī pieder klasē labākajam līmenim (ar bremzēm aprīkotas piekabes gadījumā un ar līdz 50% kravas svara furgonā). Šīs spējas nostiprina Proace Electric kā bezkompromisa izvēli klientiem.

Toyota Proace Verso Electric

Jaunais Toyota Proace Verso Electric seko Proace Electric paraugam. Versija ar pagarināto virsbūvi un bīdāmajām sānu durvīm abās pusēs nodrošina iespēju uzņemt līdz pat deviņiem cilvēkiem.

Tā kā baterija ir izvietota zem grīdas, 989 litru ietilpība nekādā veidā nav ietekmēta.

Elektromobilim atbilstoši mērinstrumenti

Autovadītāja mērinstrumentu panelis ir pielāgots un ietver rādītājus par automobiļa baterijas un elektromotora darbību. Mērinstrumentu izkārtojumā ir EV sistēmas indikatori, kas iedalīti uzlādes (Charge), ekonomijas (Eco) un veiktspējas (Power) sekcijās, kā arī patēriņa indikators, kas informē par enerģijas daudzumu, ko salona gaisa kondicionēšanas sistēma ņem no baterijas.

Mērinstrumentu paneļa centrā ir 3,5 collu TFT informācijas displejs, kas sniedz ieskatu pārējās EV funkcijās, ieskaitot momentāno elektroenerģijas patēriņu, baterijas uzlādes līmeni un atlikušās nobraukuma rezerves prognozi.

Visi Proace Electric un Proace Verso Electric ir aprīkoti ar 7 collu ekrāna multimediju sistēmu, kas nodrošina Apple CarPlay un Android Auto.

E-pārslēgs un braukšanas režīmu izvēle

Tradicionālās pārnesumu pārslēgšanas sviras vietā centrālajā konsolē ir e-pārslēgs, ar kuru aktivizē stāvēšanas, braukšanas, atpakaļgaitas un neitrālo pārnesumu. Ir arī “B” režīms, kas aktivizē papildu rekuperācijas bremzēšanu, tiklīdz autovadītājs atlaiž akseleratora pedāli.

Pārējos braukšanas režīmus var izvēlēties ar slēdzi blakus e-pārslēgam. Tas ļauj autovadītājam izvēlēties starp Eco, Normal un Power režīmu atbilstoši vēlmēm un braukšanas apstākļiem.

Toyota Safety Sense

Proace Verso Electric, sākot no Family aprīkojuma līmeņa, standartā iegūst arī Toyota Safety Sense aktīvās drošības un autovadītāja atbalsta sistēmas. To skaitā ir sadursmju novēršanas sistēma ar gājēju atpazīšanu, brīdinājuma sistēma par izbraukšanu no joslas, automātiskās tālās gaismas, ceļa zīmju atpazīšana un autovadītāja modrības uzraudzības sistēma.

Abu modeļu tirdzniecība jau ir sākusies: Proace Verso Electric maksā, sākot no 56 400 eiro, bet Proace Electric – no 45 900 eiro.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.64266205sec.