«CityBee» attīstās Rīgas lidostā

To, ka Latvijā strauji pieaudzis ārvalstu braucienu skaits, izjūt arī koplietošanas automašīnu uzņēmums “CityBee”, kurš šajā gadā dubultojis īrēto stāvvietu skaitu lidostā līdz ar pieprasījuma pieaugumu. Pēdējos četros mēnešos braucienu skaits uz un no lidostas ar “CityBee” automašīnām ir pieaudzis piecas reizes līdz dažiem tūkstošiem mēnesī, kas ir labākais rādītājs, kopš lidosta iekļauta uzņēmuma darbības zonā.

“CityBee” pakalpojumu izmanto arī Lietuvas un Igaunijas iedzīvotāji, kas izvēlas koplietošanas auto, lai dotos uz Rīgas lidostu vai no tās uz mājām.

“Mūsu pakalpojuma izmantošana lidostā zināmā mērā norāda uz ārzemju un darījumu tūrisma atjaunošanos, kas ir laba zīme ekonomikai. Mēs arī turpmāk turpināsim pakalpojumu attīstību tieši braucieniem uz un no lidostas. Kopumā mēs redzam, ka, izņemot lokdauna trīs nedēļas rudenī, pārējā laikā kopš vasaras vidus koplietošanas pakalpojuma izmantošanas intensitāte būtiski pieaugusi un ir lielākā pēdējos trīs gados. Tas viennozīmīgi ir saistīts arī ar mūsu attīstību, jaunām zonām uz Liepāju un Siguldu, kā arī jauniem pakalpojumiem, kas padara koplietošanas pakalpojumu daudz pievilcīgāku un ērtāk lietojamu,” informē Kristof Hegedues, “CityBee Latvija” vadītājs.

Starp jaunajiem pakalpojumiem var minēt auto piegādi aplikācijas lietotājam uz noteiktu laiku un vietu. Šis pakalpojums ar katru mēnesi kļūst pieprasītāks, jo klienti novērtē augsto servisu, ērtības un prognozējamību.

Līdz ar ierobežojumu samazināšanos pieaudzies brīvdienu braucienu īpatsvars ar īsiem ceļojumiem uz dažādām Latvijas vietām. Tāpat uzņēmums šobrīd izjūt daudz pozitīvāku sabiedrības noskaņojumu līdz ar ierobežojumu samazināšanos – kopumā daudz atvērtāki dažādām aktivitātēm.

“Mēs kā uzņēmums esam daudz optimistiskāki par nākamo gadu un varam daudz mērķtiecīgāk plānot uzņēmuma attīstību. Šobrīd esam ļoti apmierināti ar zonu paplašināšanu Liepājā un Siguldā un plānojam līdz nākamā gada pavasarim/vasarai plašināt darbību vismaz vienā pilsētā,” informē Kristof Hegedues, “CityBee Latvija” vadītājs.

“CityBee” vasarā dubultoja autoparku, paplašinot to par 400 jauniem transportlīdzekļiem. Uzņēmums šobrīd nodrošina labāko koplietošanas pakalpojuma pārklājumu Latvijā, piedāvājot nu jau vairāk nekā 800 dažādu marku automašīnu. “CityBee” nomā ir “Toyota Corolla”, “Fiat Ducato” un šogad papildināts ar “Volkswagen Golf”, “Volkswagen T-Roc”, “Volkswagen T-Cross”, “Nissan Qashqai”, “Peugeot 2008” un “Volkswagen Crafter”. Autoparku papildina arī ar odziņām – piemēram, auto klasiku Ņivu.

Vienlīdz ar attīstību uzņēmums domā arī par ekoloģiju. Visas automašīnas ir jaunas un aprīkotas ar motoriem, kas nodrošina videi draudzīgāku darbību, salīdzinot ar gados vecākām automašīnām. Uzņēmumam ir arī augsti drošības rādītāji – 99,7% no visiem braucieniem Latvijā tiek aizvadīti bez ceļu satiksmes negadījumiem.

“CityBee” nomas automašīnas var atstāt arī Lietuvā un Igaunijā. Ikviens var ērti iznomāt automašīnu, izmantojot lietotni "CityBee". Aplikāciju viedtālruņiem iespējams lejupielādēt "App Store" un "Google Play" lietotnēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20856094sec.