Rīgas centrā atklās vērienīgo elektrokartingu halli Blue Shock Race

Jau šajā nedēļas nogalē, 2. jūlijā, pašā Rīgas centrā durvis vērs Baltijā līdz šim lielākā elektrokartinga halle Blue Shock Race, kas mājvietu radusi leģendārā t/c "Bērnu pasaule" 3. stāvā. Tās 2500m2 plašajās telpās līdzās īpaši veidotai kartinga trasei atradīsies arī virkne citu vilinošu atrakciju, kā piemēram rallija simulators, virtuālās realitātes stūrītis un footpool jeb kājas biljards. Bez tam daudzveidīgo izklaides iespēju klāstu plānots regulāri papildināt, iepriecinot ikvienu ātruma un asu izjūtu cienītāju.

Zīmīgi, ka Blue Shock Race jeb BSR ir viens no tiem veiksmes stāstiem, kas aizsācies Liepājā, kur pirms vairākiem gadiem, apvienojoties pāris jauniem un entuziasma pilniem puišiem, dzima drosmīga ideja par elektrokartingu ražošanu. Lai mazinātu sabiedrībā tobrīd valdošo skepsi pret dažādām elektrotehnoloģijām un lai pierādītu to daudzās priekšrocības, BSR komandai tapa skaidrs, ka šie auto ir jāapliecina ne tikai teorijā, bet arī darbībā. Jau drīz pēc tam t/c Riga Plaza veiksmīgi tika palaists pirmais elektrokartingu pilotprojekts, kam sekoja arī trase Liepājā. Pilsētas iedzīvotāju interesei pieaugot, inovatīvā biznesa ideja salīdzinoši īsā laika posmā spēja pārliecinoši attīstīties, un šobrīd BSR komandu veido jau 20 radoši un apņēmības pilni cilvēki.

Pēc vairākiem tehnikas uzlabošanas, biznesa modeļa pilnveidošanas un klientu vēlmju izzināšanas gadiem tikai loģiska bija puišu ideja par vēl vērienīgākas elektrokartingas halles izveidi galvaspilsētā. Par spīti dažādiem ikdienišķiem šķēršļiem un finansiālas dabas izaicinājumiem, BSR komandu nekas nav spējis apturēt, un, pateicoties puišu entuziasmam un sadarbības partneru atbalstam, jau šobrīd tiek kalti plāni par jauniem sasniegumiem arī ārpus Latvijas robežām. Kā atzīst paši idejas autori un īstenotāji, mūsdienās cilvēki aizvien vairāk notic tehnoloģiju sniegtajām iespējām un arī paši uzdrošinās mēģināt radīt ko vēl nebijušu, kā rezultātā savulaik valdošā skepse pamazām ir mazinājusies, pārvēršoties uzmundrinājumos un pozitīvā ziņkārībā.

Atšķirībā no citām līdzīgām izklaides vietām BSR hallē visi apmeklētājiem piedāvātie kartingi darbojas elektriski. Salīdzinot ar iekšdedzes kartingiem, tiem ir vairākas priekšrocības, proti, tie nerada traucējošus trokšņus un vibrācijas, kā arī neizdala izplūdes gāzes, turklāt šiem auto ir palielināta paātrinājuma jauda, kas tos padara krietni dinamiskākus. Pateicoties to daudzajām pozitīvajām īpašībām, arī visas citas atrakcijas var tikt izvietotas turpat blakus, vienā telpā, kas halli padara par lielu spēļu laukumu, kur jautri pavadīt laiku neatkarīgi no vecuma, interesēm vai iepriekšējās braukšanas pieredzes.

"Ar prieku varam apsolīt, ka BSR hallē neiztrūks dažādas oriģinālas izklaides aktivitātes, īpašie pasākumi, svinības, kā arī iespēja piedalīties aizraujošos konkursos. Bez tam pie mums ciemosies arī pasaules klases autosportisti. Jau šobrīd ir sastādīts apjomīgs halles darbības plāns un ļoti daudzi cilvēki ir kaujas gatavībā doties šurp. Noteikti neiztiksim arī bez atraktīviem turnīriem bērniem, jauniešiem un, protams, pieaugušajiem. Halle ir lieliska vieta, kur draugu grupas un ģimenes var lieliski pavadīt laiku un vienlaicīgi izaicināt sevi. Tāpat arī uzņēmumi, skolēnu klases un citi interesenti šeit var svinēt korporatīvos pasākumus, dzimšanas dienas ballītes un citus svētkus. Tas viss kopā radīs pozitīvas enerģijas garšu, ko noteikti iesaku izbaudīt katram," komentē BSR īpašnieks Artis Daugins.

Baltijā lielākā elektrokartingu halle Blue Shock Race atrodas tirdzniecības centra "Bērnu pasaule" 3. stāvā, un tā jau šobrīd tā piedāvā iespēju iegādāties biļešu komplektus iepriekšpārdošanā par īpašām akcijas cenām. Papildus informācija pieejama mājas lapā https://bsrriga.lv/.

Ikviens interesents tiek aicināts pievienoties grandiozajiem BSR Rīga halles atklāšanas svētkiem svētdien, 2. jūlijā, laikā no 12:00 līdz pat 18:00, kur aizraujošā pasākuma viesus sagaidīs neskaitāmas jautras izklaides aktivitātes, turnīri, konkursi, balvas un citi patīkami pārsteigumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13067794sec.