Biržos norisināsies Latvijas rallijkrosa čempionāta 2018. gada sezonas otrais posms

9.jūnijā  Salas novada, Salas pagastā, Biržos, autotrasē Baroni norisināsies Latvijas rallijkrosa čempionāta 2018. gada sezonas otrais posms “SKN Grand Prix”.

Pēc vairāk nekā 15 gadiem Latvijā atgriežas čempionāts rallijkrosā, kam šajā sezonā paredzēti seši sacensību posmi, no kuriem otrais čempionāta posms tiks aizvadīts Biržu autotrasē “Baroni” jau 9. Jūnijā. Sacensībās piedalīsies liels skaits sportistu gan no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, kā arī gaidāmi sportisti no Krievijas, Baltkrievijas un Somijas. Paredzams, ka lielākais sportistu skaits un sīvākās cīņas būs populārajā LADA RX klasē.

Ivars Joelis, “SKN sports” komandas braucējs par savu 2018.gada sezonu autosportā: “Noteikti redzēsiet mani 26.maijā Biķerniekos, pirmajā rallijkrosa čempionāta posmā, visu sezonu startēšu un turpināsim cīnīties. Kā katru gadu izvērtējam tehniku, nereti to pielāgojam un piemērojam pilnīgi no nulles, lai sasniegtu ātrākus rezultātus. Manas priekšrocības pret konkurentiem – vienīgais, kas nāk prātā ir sacensību pieredze. Čempionāta statusa iegūšana padara sacensības nopietnākas, gatavošanās prasa vēl lielāku atbildību.”

Ieejas biļetes uz Latvijas rallijkrosa čempionāta 2. posmu sākot no šīs nedēļas iepriekšpārdošanā par 5 EUR iespējams iegādāties Astarte Nafta degvielas uzpildes stacijās Biržos, Jēkabpilī, Līvānos, Pļaviņās, Viesītē un Aknīstē. Iegādājoties sacensību ieejas karti skatītāji saņems arī Astarte Nafta klientu karti. Šajā posmā iespējams iegādāties arī VIP ieejas kartes, lai tās iegādātos nepieciešams sazināties rakstot e-pastu uz sknsports@sknsports.lv. Pensionāriem un bērniem līdz 1,5 m garumam ieejas biļetes cena tikai 2 EUR tikai pasākuma vietā. 1.grupas invalīdiem ieeja sacensībās bez maksas. Ieejas maksa sacensību dienā - 7 EUR.

Latvijas rallijkrosa čempionāta sezonas 2. posmu atbalsta Jēkabpils pilsētas pašvaldība un Astarte Nafta. Sacensības organizē: SKN Sports, Rallycross.lv un Salas novads. Atbalsta: SIA “LC Būve”, SIA “Hektors”, SIA “GJ Grupa”, SIA “Dižmežs”, SIA “NDB Timber”, SIA “Ošukalns”, SIA “Brēķu Studenti”, SIA “Aidava”, “Zīlānietis”, “Silpec”, “Aldaris”, SIA “Sedumi”, “Venden”, SIA “Erbauer group”, SIA “Jēkabpils PMK”, SIA “Aija Audio”, SIA “DLLA”,  SIA “Dona”, “Torley”, “Red bull”, “Tomato pica”, T/C “Sēlija”, “Radio 1”, “Vērtīgs”, “RePromo”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.31334615sec.