Biķerniekos pirms drifta bez maksas varēs satikt braucējus

"RIGA BABY SHAKEDOWN"  ir jauns koncepts drifta parādei, kas līdz šim bija risinājusies pa pilsētas ielām – šoreiz parāde notiks Biķernieku trasē!

2019. gada 2. augustā Biķerniekos DMEC (Drift Masters) braucēji no 12:00-18:00 aizvadīs treniņus, kam sekos sapulce un tad "Riga Baby Shakedown". Piektdienas treniņos ar sestdienas biļeti ieeja ir bezmaksas, ja ir vēlme apmeklēt tikai treniņus ieeja ir 6 EUR, bet ieeja no 18:00 ir bez maksas! No 18:00 jebkurš apmeklētājs ir laipni gaidīts Biķernieku trasē, kur būs iespējams aplūkot jaudīgās drifta automašīnas, satikt braucējus un iegūt autogrāfus, šī ir lieliska iespēja ne tikai aplūkot auto, bet arī nobildēties ar sportistiem.

No 18:50 drifta spēkrati stāsies kopīgi uz Biķernieku trases galvenās starta taisnes, kas būs atvērta skatītājiem! Tā būs unikāla iespēja satikt visas drifta zvaigznes vienkopus, un iemūžināt šādu neredzētu skatu Biķerniekos, kad uz starta vienlaicīgi atradīsies 50 sporta automašīnas.

Ap 19:20 tiks dots parādes oficiālais starts un visi drifteri vienlaicīgi dosies parādes braucienā cauri visai Biķernieku trasei, kas ir vēl nebijis koncepts Biķerniekos. Tomēr tas vēl nav viss, jo pēc parādes apļa braucēji atgriezīsies starta taisnē, no kuras viens pēc otra viņi tiks laisti atpakaļ trasē, lai izmantotu līdz šim nebijušu iespēju – driftēt visus trases līkumus, jeb noteiktās drifta zonas! Skatītāji aicināti iespaidīgo RIGA BABY SHAKEDOWN vērot gan no elkoņa tribīnēm, gan no Raganas katla meža kalniņiem.

Visiem aktīviem drifta sekotājiem noteikti ir jautājums – kādēļ šogad vairs nav parāde pa pilsētas ielām? Kaut parāde bija kļuvusi par neatņemamu Eiropas drifta posma sastāvdaļu, tas saistīts ar topošajām likuma izmaiņām, kas turpmāk vairs neatļaus šāda veida parādes ar sporta automobiļiem. Lai rastu iespēju dot gan skatītājiem, gan braucējiem iespēju tomēr nezaudēt fantastisku piektdienas vakara tradīciju, sacensību organizatori ir parūpējušies par jaunu un vēl nebijušu parādes formātu Biķernieku trasē, kas iespējams būs lielisks iesākums vēl vienai no organizatoru sen lolotai idejai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1867981sec.