Jaunie «Porsche 718 GTS 4.0» modeļi: braukšanas baudījums visām maņām

Porsche pievieno sporta automobiļu saimei divus izteikti sportiskus modeļus ar vidū novietotu motoru un ar lieliskiem tehniskajiem parametriem: 718 Cayman GTS 4.0 un 718 Boxster GTS 4.0.

Jaunos divvietīgos automobiļus darbina tas pats 294 kW (400 ZS), četrlitru, sešcilindru opozītmotors, kas tiek izmantots 718 Spyder un 718 Cayman GT4. Apvienojumā ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu un sporta izplūdes sistēmu tas nodrošina izcilu jaudu un dziļu gandarījumu no braukšanas. Lai sasniegtu maksimālo ātrumu 293 km/h, sprintu no vietas līdz 100 km/h tas veic 4,5 sekundēs. Ar standartaprīkojumā uzstādīto Porsche aktīvās piekares pārvaldības (PASM) sporta piekari, kā arī par 20 milimetriem pazemināto klīrensu un Porsche griezes momenta vektorēšanu (PTV) ar mehānisku pašbloķēšanās aizmugurējo diferenciāli GTS jaunā paaudze panāk brīnišķīgu līdzsvaru starp dinamisku vadāmību un ikdienas komfortu. Standartaprīkojumā uzstādītā Sport Chrono pakotne ar atjaunināto lietotni Porsche Track Precision arī paspilgtina sporta automobiļu ar vidū novietotu motoru sportisko raksturu. Melni kontrastējošie noformējuma elementi un tumšs Alcantara® salons veido GTS modeļiem tipiskus akcentus.

718 Cayman GTS 4.0 bāzes modeļa cena ir 68 300 € (bez PVN 21 %), savukārt 718 Boxster GTS 4.0 maksās 70 000 € (bez PVN 21 %). Abi modeļi būs pieejami no 2020. gada marta beigām.

Tāpat kā modeļos 718 Spyder un 718 Cayman GT4 jaudīgais četrlitru motors izceļas ar sevišķu efektivitāti. Automobiļu efektivitāti paaugstina arī adaptīvā cilindru vadība, kas pie mazām slodzēm pārmaiņus izslēdz vienu no divām cilindru rindām, tiešā degvielas iesmidzināšana ar pjezosprauslām un mainīga ieplūdes sistēma. Tāpat GTS motors atstāj iespaidu ar milzīgajām jaudas rezervēm un tūlītējās reakcijas raksturlielumiem. Tas bez pūlēm sasniedz 7 800 apgriezienu minūtē, un ar standartaprīkojumā uzstādīto sporta izplūdes sistēmu ar dinamisku amortizatoru vadību tam piemīt arī sešcilindru opozītmotora sulīgās skaņas akustiskās priekšrocības. 718 GTS 4.0 modeļi pārņem no 718 Spyder un 718 Cayman GT4 divu izpūtēju sporta izplūdes sistēmu ar iebūvētu benzīna cietdaļiņu filtru. Ar seglveida konstrukciju tā veido vietu kontrastējošai melnajai aizmugures apakšdaļai, kas ir speciāli izstrādāta GTS modeļiem.

Ar ārkārtīgi precīzu vadāmību, veiklu stūrējamību un atsaucīgu manevrējamību arī šasija sola aizraujošu braukšanu. Tā apvieno dinamisku vadāmību ar ikdienas lietošanai piemērotu piekares ērtumu. Porsche aktīvā piekares pārvaldība (PASM) ir iekļauta standartaprīkojumā. Tā ir saskaņota ar šasiju, kas standarta formā ir nolaista par 20 milimetriem zemāk. Papildaprīkojumā PASM sporta piekare pazemina virsbūvi tikai par 10 milimetriem. Cits iekļautais standartaprīkojums ir uz veiktspēju orientēti komponenti, piemēram, Porsche stabilitātes pārvaldība (PSM) ar atsevišķi atlasāmu režīmu PSM Sport, Sport Chrono pakotne, kas ietver atjaunināto lietotni Porsche Track Precision, Porsche aktīvie transmisijas balsti (PADM) un Porsche griezes momenta vektorēšana (PTV) ar mehānisku pašbloķēšanās aizmugurējo diferenciāli.

Sporta automobiļiem ar vidū novietotu motoru ir uzstādīti 20 collu vieglmetāla riteņu diski melnā krāsā ar atlasa spīdumu. Uzlaboto bremžu sistēmu ar perforētiem diskiem un sarkanām skavām ietver augstas veiktspējas riepas (235/35 ZR 20 priekšā un 265/35 ZR 20 aizmugurē). Papildaprīkojumā ir pieejamas Porsche keramikas kompozītmateriāla bremzes (PCCB).

Tumšas, kontrastējošas detaļas atspoguļo automobiļu GTS sevišķi sportisko statusu. Tas attiecas uz spoilera apmali, Sport Design priekšējā apakšējā paneļa pilnīgi melnajiem gaisa uztvērējiem, priekšējo miglas lukturu un aizmugurējo lukturu izkliedētajiem, kā arī pārveidoto apakšējo aizmugures buferi.

Salonā tumšā Alcantara® rada sportisku, elegantu gaisotni. Tā ir izmantota standartaprīkojumā iekļauto sporta sēdekļu Plus vidusdaļu, kā arī stūres rata loka, viduskonsoles, pārnesumsviras un abu durvju paroču apdarē. 718 Cayman GTS 4.0 tā klāj arī priekšējos statņus un jumta apšuvumu. Papildaprīkojumā pieejamais GTS salona pakotne pievieno vēl vienu krāsu: var izvēlēties Carmine Red sarkanu vai Chalk gaišpelēku. Tā akcentē tahometru, drošības jostas, visas dekoratīvās nošuves, tostarp uz pagalvjiem izšūto emblēmu GTS un uzrakstu Porsche uz grīdas paklājiņiem ar melnām apmalēm. Apdares elementi, kā arī viduskonsoles apdare ir izgatavota no oglekļa šķiedras.

718 GTS 4.0 modeļu standartaprīkojumā ir iekļauta Porsche komunikācijas pārvaldība (PCM) ar augstas izšķirtspējas septiņu collu skārienekrānu un Sport Chrono pakotni, kas ietver uzlaboto lietotni Track Precision. Kad šī no motorsporta aizgūtā viedtālruņa lietotne tiek izmantota sacīkšu trasē, tā PCM ekrānā parāda ar sniegumu saistītus datus un ieraksta tos, lai šo informāciju vēlāk varētu izanalizēt. Papildaprīkojumā ir pieejami tiešsaistes navigācijas modulis ar reāllaika satiksmes informāciju, balss vadība un Porsche Connect, kā arī BOSE® telpiskās skaņas sistēma un Burmester augstākās klases telpiskās skaņas sistēma.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24254084sec.