«Volvo Cars» saviem klientiem Baltijas valstīs piedāvā rezerves daļu mūža garantiju

Būt par Volvo īpašnieku Latvijā tagad nozīmē iegūt papildu sirdsmieru. Volvo Cars importētājs Baltijas valstīs, Volvax Baltic OY, šā gada 1. jūnijā ieviesa rezerves daļu mūža garantiju.

Veicot Volvo automobiļa remontu, garantija sedz remonta materiālus un darbu tik ilgi, kamēr vien esat automobiļa īpašnieks. Volvo servisa ekspertiem izmantojot Volvo oriģinālās rezerves daļas, Volvo īpašnieks automātiski kvalificējas daļu mūža garantijai neatkarīgi no tā, cik kilometru auto paveicis.

Volvo Cars garantē, ka autorizētajā Volvo servisa centrā uzstādītajām rezerves daļām nebūs materiāla vai uzstādīšanas defektu. Ja garantijas gadījums tomēr iestājas, tā ietver arī aizstājamās daļas nomaiņu. Garantija neattiecas uz piederumiem un daļām, kas dabiski nolietojas: filtriem, aizdedzes svecēm, bremžu klučiem un diskiem, amortizatoriem, dzensiksnām, vējstikla tīrītāju slotiņām un tehniskajiem šķidrumiem. Garantija nav spēkā, ja bojājums radies negadījuma rezultātā.

Arvis Krasts: Volvax Baltic pēcpārdošanas programmas vadītājs: "Lai saglabātu rezerves daļas mūža garantiju, nepieciešams veikt regulāras automobiļa apkopes atbilstoši Volvo rekomendācijām, kas norādītas servisa un garantijas grāmatiņā. Lai uzturētu mūža garantiju, apkope jāveic ne vēlāk kā vienu mēnesi vai ne vairāk kā 1500 km pēc noteiktā datuma. Turklāt, lai saglabātu garantiju, klientam vajadzētu uzturēt un rūpēties par automobili atbilstoši instrukcijām, kas dotas lietošanās rokasgrāmatā un garantijas un servisa grāmatiņā. Automobiļa īpašniekam regulāri jāpārbauda eļļas un citu tehnisko šķidrumu stāvoklis un, ja nepieciešams, jāpapildina."

Ja ir radies daļas defekts un uz to attiecas mūža garantija, Volvo autorizētais servisa centrs bez maksas veic remontu vai bojāto daļu nomaina ar jaunu parastajā darba laikā un saprātīgā periodā.

"Mēs esam ļoti gandarīti par šādas programmas uzsākšanu Baltijas valstīs, it īpaši ņemot vērā to, cik populāri pie mums ir lietotie Volvo," saka Volvo Cars autorizētā pārstāvja Mūsa Motors Rīga direktors Roberts Ozoliņš. "Remonta veikšana autorizētajā servisa centrā un oriģinālo rezerves daļu izmantošana tagad dos papildu pievienoto vērtību arī pēcgarantijas periodā."

Volvo klients var savas garantijas tiesības izmantot jebkurā Volvo autorizētajā servisa centrā visā Baltijā, kā arī Eiropas Savienības valstīs, kuras piedalās šajā programmā.

"Rezerves daļu mūža garantija ir unikāls piedāvājums," uzsver Arvis Krasts, "un to atsevišķos tirgos pašlaik piedāvā vienīgi Volvo Cars. Volvo automobiļiem tā ļauj saglabāt augstāku vērtību ilgāku laiku un to īpašniekiem dod iespēju dzīvot ar mierīgu prātu."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.18226409sec.