Atjauninātā «Ateca» turpina SEAT panākumu stāstu

Jaunā 2020. gada SEAT Ateca ir kompaktā apvidus auto dizaina evolūcija: tās emocionālais ārienes dizains un uzlabotais salons piešķir tam vēl pārliecinošāku raksturu, kas atspoguļojas arī izteiksmīgajā priekšpusē ar SEAT jauno raksturīgo dizaina valodu.

Jaunā SEAT Ateca piedāvā modernu apgaismojuma tehnoloģiju klāstu, tostarp pilnos LED priekšējos lukturus un aizmugures LED lukturus standarta aprīkojumā, kā arī dinamiskos pagrieziena rādītājus.

PILNĪBĀ SAVIENOTA AR JŪSU DIGITĀLO PASAULI

Atjauninātā SEAT Ateca ir pilnībā savienota un apvieno savienojamību automobilī (tiešsaistes funkcijas un pakalpojumus; Full Link ar bezvadu piekļuvi Android Auto un CarPlay) un savienojamību ārpus tā ar SEAT CONNECT. Papildus tam, balss vadība (ar aktivēšanas frāzi “Hola Hola”) ļauj lietotājiem izmantot jaunās 9,2’’ infoizklaides sistēmas vadībai ikdienas balss komandas.

AR RŪPĒM PAR DROŠĪBU UN ĒRTĪBU

Jaunā SEAT Ateca apvieno tādas mūsdienīgas vadītāja palīgsistēmas kā prediktīvo adaptīvo kruīza kontroli, pirmssadursmes palīgsistēmu, avārijas palīgsistēmu, ceļojumu palīgsistēmu un sānu un izbraukšanas palīgsistēmas, piedāvājot maksimālu aizsardzību jebkurā braukšanas situācijā. Pateicoties šīm sistēmām, tas ir viens no drošākajiem un ērtākajiem automobiļiem savā segmentā.

Turklāt SEAT Ateca piedāvā jaunu komforta aprīkojumu, piemēram, apsildāmu stūri, Climacoat (visiem gadalaikiem pielāgotu vējstiklu ar neredzamu pārklājumu) un piekabes palīgsistēmu.

APRĪKOJUMA LĪMEŅI ATBILSTOŠI JŪSU DZĪVESVEIDAM

Jaunā 2020. gada SEAT Ateca piedāvā svaigas vēsmas, papildinot jau esošās Reference, Style un FR komplektācijas versijas ar jauno XPERIENCE apdares līmeni.

Jaunais XPERIENCE apdares līmenis padara SEAT Ateca gatavāku skarbiem apstākļiem un bezceļiem.

OPTIMIZĒTA PIEDZIŅA DAŽĀDĀM DZĪVES VAJADZĪBĀM

Atjauninātā SEAT Ateca ir aprīkota ar jauniem un optimizētiem benzīna (TSI) un dīzeļa (TDI) dzinējiem, kas ir draudzīgāki apkārtējai videi ar zemākiem izmešiem nekā iepriekšējai versijai.

ATZINĪGI NOVĒRTĒTS UN PANĀKUMIEM BAGĀTS

SEAT Ateca turpina gūt panākumus tirgū ar ļoti sīvu konkurenci: 2019. gadā tika pārdoti gandrīz 100 000 eksemplāri. Tas bija vissekmīgākais gads šim kompaktajam apvidus automobilim. Kopš modeļa prezentācijas 2016. gadā ir pārdoti vairāk nekā 300 000 tā eksemplāri.

RADĪTS BARSELONĀ

Jaunais SEAT Ateca ir radīts un izstrādāts Barselonā (Martoreljā) un tiks ražots Kvasinā (Čehijā).

Papildinformācija / foto / video angļu valodā atrodama šeit.

 SEAT ir vienīgais ražotājs, kas gan projektē, gan izstrādā, ražo un pārdod automobiļus Spānijā. Šis starptautiskais uzņēmums ar galveno biroju Martoreljā (Barselonas provincē) ir daļa no Volkswagen Group, eksportē līdz 80% transportlīdzekļu un ir pārstāvēts 80 valstīs visos piecos kontinentos. 2019. gadā SEAT pārdeva 574 100 automobiļus – vairāk nekā jebkad līdz šim zīmola 70 gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē.

SEAT grupā ir 15 000 profesionālu darbinieku un trīs ražošanas centri – Barselonā, Elpratā de Ļobregatā un Martoreljā, kur ražo populāros Ibiza, Arona un Leon modeļus. Papildus tam uzņēmums ražo modeļus Ateca (Čehijā), Tarraco (Vācijā), Alhambra (Portugālē) un SEAT pirmo pilnībā elektrisko automobili Mii electric (Slovākijā).

Starptautiskā uzņēmuma zināšanu mājvieta ir tehniskais centrs, kas apvieno 1000 inženierus, kuri izstrādā inovācijas Spānijas lielākajam rūpnieciskajam investoram izpētes un attīstības jomā. SEAT automobiļu klāstam jau ir pieejamas visjaunākās sakaru tehnoloģijas, un uzņēmums turpina īstenot globālu digitalizācijas procesu nākotnes mobilitātes veicināšanai.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51087308sec.