CSDD e-pakalpojumi: raiti, ērti un #Covid–droši

Raitākai, ērtākai un #Covid–drošākai pakalpojumu saņemšanai Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) aicina izmantot e-pakalpojumus, bet klientu apkalpošanas centrus apmeklēt, ja pakalpojumu nevar saņemt attālināti. Rūpējoties par apmeklētājiem un darbiniekiem, CSDD aicina stingri ievērot valstī noteiktās drošības prasības, tāpēc CSDD apmeklējuma laikā sejas aizsargmaska ir obligāta.

Klientu servisa kvalitāte ir CSDD prioritāte, un e-pakalpojumu klāsts tiek arvien papildināts. Būtiskākie CSDD e-pakalpojumos https://e.csdd.lv un mobilajā aplikācijā – e.CSDD, pieejamie pakalpojumi:

kvalifikācijas jomā: pieteikties un veikt maksājumus par teorijas un vadīšanas eksāmeniem, par vadītāja dokumentu saņemšanu, piemēram, apliecības maiņu klientu centros, kur ir kvalifikācijas pakalpojumi;

reģistrācijas jomā: noformēt transportlīdzekļa īpašnieka maiņu, pieteikt reģistrācijas apliecības saņemšanu pa pastu īpašnieka maiņas vai nozaudēšanas gadījumos, noņemt spēkratu no uzskaites atsavināšanai un pēc tam to atjaunot uzskaitē;

tehniskās apskates jomā: pieteikties transportlīdzekļa apskatei konkrētā laikā un apskates stacijā, kā arī veikt maksājumus par apskati.

Turklāt, veicot apmaksu e-vidē, Rīgā, Antenas ielā, līdz tehniskās apskates vietai iespējams nokļūt, neizkāpjot no auto – tik vien kā tālrunī jāatver e.CSDD (jaunākā versija), jāizvēlas “Pakalpojumi  nereģistrētiem lietotājiem” –> “Pieteikties rindā” un jāseko norādēm.

Klientiem uz tehnisko apskati jāierodas vienatnē. Pirms apskates lūgums atvērt auto logus, sasprādzēt visas drošības jostas un apskates laikā uzturēties stacijas ārpusē vai darbinieka norādītā vietā, lietojot sejas masku.

Lai klientiem un darbiniekiem atvieglotu epidemioloģiskās drošības prasību ievērošanu, CSDD klientu apkalpošanas centros nodrošina:

roku dezinfekcijas līdzekļu pieejamību;

iespējas ievērot drošu attālumu. Piemēram, izvietotas 2 metru distances atzīmes, klientu apkalpošanas vietas aprīkotas ar atdalošiem aizsargmateriāliem, eksāmenu automobiļos ir aizsargstikli.

Drošības pasākumi CSDD klientu un darbinieku drošībai tiek īstenoti atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”.

Cita informācija saistībā ar CSDD un Covid-19, pieejama CSDD mājas lapā: šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.8085289sec.