Žurnāls «l’Argus» atzinis jauno «Dacia Sandero» par gada auto

•    Žurnāls L'argus pasludinājis jauno Dacia Sandero par “Gada auto” un “Gada pilsētas auto”.

•    Dacia pārdotākā automašīna Sandero jau daudzus gadus ir zīmola un sava tirgus segmenta populārākā automašīna gan Francijā, gan citur Eiropā.

•    Jaunais Sandero vēl precīzāk iemieso Dacia stilu un turpina būt vienkārša automobiļa paraugs.

Franču auto žurnāls L'argus pasludinājis jauno Dacia Sandero par “Gada auto 2021”, kā arī “Gada pilsētas auto 2021” titula ieguvēju. Sandero, kas ir zīmola pārdotākā automašīna, nodrošina klientiem vislabāko cenas un kvalitātes attiecību. Sandero no 32 konkursam izvirzītajiem modeļiem izvēlējās auto žurnālisti no dažādiem medijiem (tostarp La Tribune, Le Monde, L'Équipe, RTL un La Voix du Nord u.c.).

Kopš Dacia Sandero laišanas tirgū 2008. gadā šī auto pārdošanas apjoms sasniedzis aptuveni 2,3 miljonus vienību, no kuriem trešdaļa pārdota Francijā, apliecinot to, ka gadu no gada šis modelis ir pirmā izvēle privātpersonu segmentā gan Francijā, gan citur Eiropā.

Ar drosmīgāku un mūsdienīgāku izskatu jaunais Sandero, līdzīgi kā tā priekšgājēji, turpina būt vienkāršs un pieejams, taču vienlaikus šis auto ir piedzīvojis arī neticamas pārvērtības – jauns dizains, jauns aprīkojums un jaunākās paaudzes ECO-G LPG vai benzīna dzinēji lielākai efektivitātei un zemākam degvielas patēriņam. Pateicoties CMF-B platformai, ir uzlabota mašīnas salona ietilpība un kvalitāte, kā arī komforta līmenis un braukšanas pieredze, ko sniedz šis automobilis.

Papildus L'argus žurnāla piešķirtajam “Gada auto 2021” titulam Sandero ir ieguvis arī citus apbalvojumus visā Eiropā, tostarp Lielbritānijā, kur žurnāls What Car? šim auto piešķīris “Gada auto” titulu, kā arī Francijā, kur Sandero saņēmis Automobile Awards balvu “Labs pirkums”, un Rumānijā – “Gada auto”.

"Nupat tirgū tika palaists jaunais Sandero, un tā mērķis ir turpināt iepriekšējo paaudžu veiksmes stāstu, līdz šim pārdodot gandrīz 2,3 miljonus vienību. Tādējādi katru gadu šis auto turpina būt populārākā izvēle privātpersonu segmentā gan Francijā, gan citur Eiropā. Kā pirmais Dacia transportlīdzeklis, kurš izmanto Alianses CMF-B modulāro platformu, vienlaikus saglabājot uzticību Dacia personībai, jaunais Sandero vairāk nekā jebkad iepriekš atbilst klientu vajadzībai veikt gudrus pirkumus. Turklāt tituls “Gada auto” apliecina mūsu darbu un nostiprina mūsu vīziju, ka izdevīgu cenu ir iespējams apvienot ar mūsdienīgu un pievilcīgu automašīnu. Jaunais Sandero tam ir lielisks piemērs,” norāda Deniss Le Vots, Dacia izpilddirektors.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18324018sec.