«Kia» atklāj jaunu dizaina filozofiju un pirmos pilnos EV6 attēlu

Kia atklāja sava pirmā jaunveidotā bateriju elektroauto (BEV) eksterjera un interjera fotogrāfijas.

EV6 ir radīts atbilstoši zīmola jaunajai filozofijai Apvienoti pretstati, kuras iedvesmas avots ir dabā un cilvēkos sastopamie kontrasti. Dizaina filozofijas centrā ir jauna vizuālā identitāte, kas izstaro pozitīvu spēku un dabisku enerģiju, ar kontrastējošām asu stila elementu un skulpturālu formu kombinācijām.

Apveltīts ar unikālu dizainu, ko iedvesmojusi krosoveru pasaule, un būvēts uz zīmola jaunās elektrisko automobiļu platformas E-GMP (Electric-Global Modular Platform), EV6 ir pirmais Kia elektromobilis, ko ietekmējusi jaunā dizaina filozofija, un tas iemieso uzņēmuma virzību uz elektrifikāciju.

“EV6 kā pirmais specializētais Kia elektroauto demonstrē uz cilvēku orientētu, progresīvu dizainu un elektrificētu jaudu. Mēs esam ļoti pārliecināti, ka jauno elektromobiļu tirgū EV6 būs pievilcīgs un nozīmīgs modelis,” sacīja Karims Habibs, vecākais viceprezidents un Kia globālā dizaina centra vadītājs. “Ar EV6 mēs centāmies radīt īpašu, iespaidīgu dizainu, izmantojot kombināciju, kas apvieno izsmalcinātas augstās tehnoloģijas un tīras, bagātīgas formas, vienlaikus nodrošinot unikālu telpu, ko var sniegt futūristisks elektromobilis.

Apvienoti pretstati: dizaina filozofija visiem nākotnes Kia automobiļiem

Apvienoti pretstati – tā ir dizaina filozofija, kas debitēs jaunajā EV6, taču ir radīta visiem nākotnes Kia automobiļiem. Filozofijas pamatā ir pieci galvenie dizaina principi: Drosme dabā, Prieks prātam, Jauda progresam, Tehnoloģija dzīvei un Spriedze mieram.

Drosme dabā apzīmē mijiedarbību ar dabu, ko apliecina vidē un cilvēku pasaulē sastopamas detaļas, formas un proporcijas. Šis dizaina princips rada organiskas, taču tai pašā laikā tehniskas struktūras un apdares transportlīdzekļa interjerā. Eksterjera dizainu savukārt raksturo skaidru un vienkāršu līniju kombinācija ar spēcīgām, nepārtraukti mainīgām virsmām.

Prieks prātam koncentrējas uz noskaņām Kia nākotnes automašīnās. Nākotnes dizainā saplūdīs emocionālais ar racionālo, radot automašīnas, kas spēs ietekmēt pasažieru noskaņojumu, jo atslābinās un iedvesmos. Tas veicinās jaunu organisku materiālu un drosmīgu krāsu izmantošanu, tā radot jaunības un rotaļīguma sajūtu.

Jauda progresam balstās uz zīmola pašreizējā dizaina stiprajām pusēm. Zīmola nākotnes produktu vizuālais tēls turpinās attīstīties, izmantojot un attīstot prasmes un zināšanas, kas iegūtas Kia nesenajā transformācijā, kur galvenais virzītājspēks bija tieši dizains. Nākotnes dizainā tiks izmantota pieredze un radošā pieeja, izgudrojot un ieviešot jaunus dizainus.

Tehnoloģija dzīvei nozīmē, ka tiek lietotas jaunas tehnoloģijas un inovācijas, lai veicinātu pozitīvu mijiedarbību starp cilvēku un mašīnu. Zīmola nākotnes transportlīdzekļos būs integrēta nākamās paaudzes lietotāja saskarne (UX), izmantojot dizainu un inovācijas, kā arī sasniegumus apgaismojuma, taustes un automašīnas savienojamības jomā, lai palīdzētu klientiem izveidot saikni ar savu auto.

Spriedze mieram nospriego pretēji vērstos spēkus un radošos kontrastus, veidojot dizaina līdzsvaru, kas izriet no tā. Šis princips ietver aizraujošas dizaina koncepcijas, kas izmanto asas, tehniskas detaļas, lai radītu virsmas spriegumu un vienlaikus realizētu harmonisku, uz nākotni vērstu dizaina vīziju.

“Vēlamies, lai mūsu produkti sniedz instinktīvu un dabisku pieredzi, kas uzlabo mūsu klientu ikdienas dzīvi. Mūsu mērķis ir radīt iespēju fiziski sajust mūsu zīmolu un radīt oriģinālus, inovatīvus un aizraujošus elektroauto. Mūsu dizaineru idejas un zīmola mērķis kļūst savstarpēji aizvien vairāk saistīti, jo klienti ir mūsu darba centrā un ietekmē ikkatru mūsu pieņemto lēmumu,” piebilda Karims Habibs.

Ārējais dizains: uz nākotni orientēts elektroauto dizains, ko raksturo augsto tehnoloģiju detaļas

EV6 ārējais dizains ir spēcīga Jauda progresam reprezentācija. Būdams zīmola dizaina stipro pušu evolūcija, elektriskais EV6 ir Kia dizaina virzītajā transformācijas procesā iegūto prasmju un pieredzes kulminācija; tas ir ieskats nākotnē un vēl tālāk.

Priekšpusē raksturīgajiem dienas gaitas lukturiem ir moderns, viegli stilizēts izskats. Tie ir daļa no automašīnas digitālās tīģera sejas, kas ir Kia raksturīgā tīģera deguna interpretācija elektrificētajam laikmetam. Lukturu dizains ietver daudzlīmeņu dinamisko gaismu moduli. Zem tā atrodas gaisa ieplūdes lūkas, kas vizuāli paplatina automašīnas priekšpusi, uzsverot tās augsto tehnoloģiju tēlu. Lai optimizētu gaisa atvadi no priekšpuses, daļa plūsmas caur šīm lūkām tiek novirzīta zem automašīnas gludās grīdas, un tas palīdz uzlabot aerodinamiku.

Profila skatā redzama no krosoveriem aizgūta dizaina estētika, kas vienlaicīgi ir gan moderna, gan smalka, gan aerodinamiska. Šīs īpašības kontrastē ar asām līnijām un tehniskām detaļām, lai dizainā radītu spriedzes sajūtu. Slīps vējstikls nodrošina izskatam dinamiku un mērķtiecību, savukārt platie aizmugurējie spārni automobilim piešķir apjomu. Automašīnas sānu profilu vizuāli pagarina raksturīga līnija, kas stiepjas gar durvju apakšējo malu un pie aizmugurējām riteņu arkām paliecas augšup.

Mašīnas aizmugure, kas veidota nolūkā iegūt labāko iespējamo aerodinamisko sniegumu, ietver C jumta balstus ar glancētiem melnas krāsas ielaidumiem, kuri vizuāli palielina stikloto virsmu laukumu. Uz jumta atrodas izteiksmīgs spoilers, kas gaisa plūsmu novada uz zemāk, tieši virs automobiļa unikālās aizmugurējo gaismu kopnes uzstādīto spoileri.

EV6 ir radīts, sadarbojoties visām trim Kia studijām tās globālā dizaina tīklā Namjangā (Korejā), Frankfurtē (Vācijā) un Irvainā (Kalifornijā, ASV).

Interjera dizains: moderns un ietilpīgs interjers elektromobiļu laikmetam

Jaunais elektroauto ir konstruēts uz Kia specializētās E-GMP platformas, tādēļ EV6 kļūs par priekšzīmīgu elektrifikācijas laikmeta auto ar atbrīvotu interjeru, kura salonā ir vairāk vietas nekā iepriekšējos Kia elektromobiļos, jo tie tika radīti uz esošo modeļu arhitektūras. Pateicoties inovatīvam telpas lietojumam, EV6 interjers rada unikālu telpiskuma sajūtu un braukšanas pieredzi.

Viens no spilgtākajiem jaunā interjera elementiem ir izliekts augstas izšķirtspējas audiovizuālās un navigācijas sistēmas (AVN) ekrāns bez salaiduma vietām. Plašā, izliektā ekrāna vienkāršā forma un šaurais instrumentu panelis piešķir telpai plašuma sajūtu. Stiepjoties no stūres rata pāri automašīnas centram, tas ietver instrumentu kopu tieši vadītāja priekšā, kā arī informācijas, izklaides un navigācijas iespējas virs centrālās konsoles. Ekrāna platums autovadītājam ļauj burtiski iegrimt automašīnā, savukārt minimāls fizisko pogu skaits nodrošina netraucētu un nomierinošu braukšanas pieredzi.

Zem lielā centrālā ekrāna braucēju rīcībā ir salona apsildes, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmas iestatījumu bloks ar taktilām pogām, bet zem šī bloka priekšējais panelis noliecas uz priekšu, priekšējiem pasažieriem radot telpas plašuma sajūtu.

Sēdekļi ir plāni, viegli un moderni, un to apdarē izmantots mūsdienīgs, vizuāli interesants un izturīgs audums, kas radīts no pārstrādātas plastmasas. Sēdekļu īpašais sēdekļu vēl vairāk palielina brīvo telpu salonā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20285797sec.