Uzsākta populārākā SUV – RAV4 Hybrid – Plug-in versijas iepriekšpārdošana

Baltijas tirgū populārākajam pilsētas SUV – RAV4 Hybrid – Toyota modeļu piedāvājumā ir pievienojusies uzlādējamā hibrīda jeb “plug-in” versija, un ir uzsākta tās iepriekšpārdošana. Jaunais spraudņa hibrīds ir apveltīts veiktspēju, kas ir par 38% labāka nekā pašuzlādes hibrīdam RAV4 Hybrid, ļaujot no 0 līdz 100 km/h paātrināties 6 sekundēs.

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid ir balstīts Toyota hibrīda tehnoloģiju inženiertehniskajā pieredzē un apvieno abu pasauļu labākās īpašības – elektromobiļa efektivitāti un pilnvērtīgu Toyota hibrīda tehnoloģiju. Tas nozīmē, ka jaunais RAV4 Plug-in Hybrid spēj nobraukt aptuveni 75 km tikai un vienīgi ar elektroenerģiju (WLTP ciklā), savukārt pilsētas satiksmē tā elektriskā sniedzamība ir līdz pat 98 km (WLTP pilsētas ciklā). Kad hibrīda sistēma nosaka, ka nepieciešams benzīna dzinējs, automobilis darbojas kā labi pazīstamie Toyota hibrīdi, un brauciens var netraucēti turpināties.

Jaunais un jaudīgais Toyota RAV4 Plug-in Hybrid iemieso Toyota pieredzi, kas uzkrāta divu paaudžu Prius Plug-in modeļu izstrādē, automobiļa tehnoloģijai demonstrējot segmentā labāko veiktspēju elektriskās sniedzamības un CO2 emisijas (22 g/km) ziņā, gan ar degvielas patēriņu, kas ir tikai 1,0 l/100 km (kombinētajā WLTP ciklā).

RAV4 Plug-in Hybrid ir aprīkots ar jaudīgu un progresīvu ceturtās paaudzes hibrīda tehnoloģiju, tai ietverot vieglākus un kompaktākus komponentus. Papildus tam automobilī ir uzstādīta jaunāko tehnoloģiju litija jonu baterija. Hibrīda sistēma ar 2,5 litru Dynamic Force benzīna dzinēju kopā attīsta 306 ZS (225 kW).

RAV4 Plug-in Hybrid dinamiskais raksturs ir balstīts GA-K platformas priekšrocībās, vēl vairāk pazeminot smaguma centru. Šī platforma jau bija pazīstama, zemu smaguma centru nodrošinot RAV4 Hybrid versijai, tomēr, pateicoties spēka agregātu un transmisijas izvietojumam, kā arī augstsprieguma baterijas izvietošanai zem grīdas, Plug-in versijas smaguma centrs ir pazemināts vēl vairāk. Tas uzlabojis automobiļa vadāmību un stabilitāti, sniedzot vēl lielāku braukšanas prieku.

Visas RAV4 Plug-in Hybrid versijas ir ar AWD-i – Toyota viedo elektrisko visu riteņu piedziņas sistēmu. Būdama kompakta un viegla, tā īsteno efektīvu pilnpiedziņas automobiļa darbību, vienlaikus nodrošinot iespējami zemu degvielas patēriņu.

Viegla un ērta uzlāde ir būtisks kritērijs katram elektromobilim. Toyota RAV4 Plug-in Hybrid piedāvā drošus un efektīvus veidus, kas ļauj bateriju uzlādēt tikai divarpus stundās. Automobilis ir aprīkots ar ātrās uzlādes iekārtu, kas atbalsta 6,6 kW jaudu un neatstāj negatīvu iespaidu uz baterijas ilgmūžību. Standarta aprīkojumā ir iekļauts 7,5 metrus garš kabelis (Type 2 Mode 2) savienošanai ar 10 ampēru mājsaimniecības elektroligzdu, kas pilnu uzlādi nodrošinās 7,5 stundās.

RAV4 Plug-in Hybrid ir pirmais Toyota modelis, kas autovadītājam nodrošina dažādu funkciju, tostarp gaisa kondicionēšanas sistēmas tālvadību, izmantojot mobilo lietotni MyT. Šī lietotne ļauj īpašniekam pārbaudīt arī automobiļa baterijas statusu, atlikušo sniedzamību un atlikušo laiku līdz baterijas pilnai uzlādei – šāda informācija ir īpaši noderīga, kad automobilis ir pieslēgts publiskajam uzlādes punktam.

RAV4 Plug-in Hybrid standarta aprīkojums ietver jaunākās paaudzes Toyota Safety Sense aktīvās drošības un autovadītāja asistentu sistēmu. Papildus priekšā braucošo automobiļu noteikšanai sadursmes novēršanas sistēma (PCS) spēj atpazīst gājējus gan dienā, gan naktī, turklāt diennakts gaišajā laikā tā atpazīst arī velobraucējus. Dinamiskā radara kruīza kontrole (DRCC) ir ieguvusi pilnveidotus algoritmus un darbojas tandēmā ar ceļa zīmju atpazīšanas asistentu (RSA), lai automātiski pielāgotu automobiļa braukšanas ātrumu saskaņā ar atļautā braukšanas ātruma ierobežojumu attiecīgajā ceļa posmā.

RAV4 Plug-in Hybrid cena ir no 49 300 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18990302sec.