Jaunais «Dacia Duster» – auto par joprojām izdevīgu cenu

Daudzpusīgais Dacia Duster nodrošina mūsdienīgus tehnoloģiskos risinājumus.

Šī ikoniskā automobiļa dizains ieguvis jaunas iezīmes, piemēram, zīmolam raksturīgos lukturus, kas pieejami tikai jaunākajiem Dacia modeļiem. Pārvērtības skārušas arī auto salonu, papildinot to ar jaunu, augsti pozicionētu centrālo konsoli un pavisam jaunu 8 collu displeju.

Sen gaidītās automātiskās pārnesumkārbas (EDC) ieviešana vēl vairāk uzlabos braukšanas pieredzi. Savukārt LPG versija ECO-G 100 izceļas ar augstu degvielas patēriņa efektivitāti: ar pilnu bāku būs iespējams nobraukt rekordlielu maksimālo distanci – 1250 km.

Jaunais Duster būs pieejams ar trim aprīkojuma līmeņiem, četriem dzinējiem, divām pārnesumkārbām, kā arī ar divu vai četru riteņu piedziņu.

Jaunā Duster cenu līmenis ir līdzīgs iepriekšējam modelim, taču tagad auto ir bagātīgāk aprīkots.

Jaunais DUSTER nav zaudējis savu patieso būtību

Jaunais Dacia Duster ieguvis jaunu, vēl mūsdienīgāku dizainu, izceļot Dacia jaunajiem modeļiem raksturīgos priekšējos un aizmugurējos lukturus. Lukturos integrētā Eco Innov LED tehnoloģija ne vien patērē mazāk enerģijas, bet arī nodrošina labāku redzamību gan dienā, gan naktī.

Salona dizainā liela uzmanība pievērsta vadītāja un pasažieru ērtībām. Jaunajā Duster vietu starp priekšējiem sēdekļiem iespējams aprīkot ar viduskonsoli, kuras augšdaļā ir bīdāms roku balsts.

Tāpat jaunajam Duster uzstādīts ar Apple CarPlay® un Android Auto savietojams 8 collu displejs, ar WiFi iespējota viedtālruņa spoguļošana, kā arī auto iespējams ierīkot līdz pat četrām USB pieslēgvietām.

Jaunais Duster joprojām ir pieejams gan ar divu riteņu piedziņu, gan pilnpiedziņu, nodrošinot labāku braukšanas pieredzi.

Nozīmīgākais jaunums Duster modernizācijā ir sen gaidītā divsajūgu automātiskā pārnesumkārba (EDC).

LPG opcijai ECO-G 100 ir par 50% ietilpīgāka degvielas tvertne (gandrīz 50 l ietilpība), kas nodrošina iespēju ar pilnu bāku nobraukt vairāk nekā 1250 km.

Jaunais Duster saglabā visas modelim raksturīgās īpašības, kuras kopš 2010. gada veicinājušas Duster vārda atpazīstamību pasaulē. Tās ir izturība, daudzpusīgs pielietojums, bezceļu braukšanas iespējas un, protams, vislabākā cenas un kvalitātes attiecība.

Vienkāršots piedāvājums, kas vēl labāk atbildīs klientu vēlmēm

Jaunajam Dacia Duster tagad ir pieejami:

  • Četri aprīkojuma līmeņi: Access, Essential, Comfort, Prestige. Visi aprīkojuma līmeņi atbilst klientu vēlmēm, it īpaši jautājumā par jumta bagāžnieka šķērsstieņiem. Vairāk nekā puse aprīkojuma līmeņa Access pircēju izvēlējās papildināt izvēlēto aprīkojumu ar jumta bagāžnieka šķērsstieņiem. Tagad tie ietilpst visu aprīkojuma līmeņu standarta komplektācijā.
  • 13 pārnesumkārbas/dzinēja/piedziņas kombinācijas (iepriekšējo 26 vietā). Tās ietver benzīna dzinējus TCe 90, TCe 130 un TCe 150, vienu dīzeļdzinēju Blue dCi 115, vienu LPG dzinēju ECO-G 100, divu riteņu piedziņas un pilnpiedziņas versijas, kā arī ļoti gaidīto divsajūgu automātisko pārnesumkārbu (EDC).
  • 11 papildu izvēles iespējas (iepriekšējo 18 vietā). Duster piedāvājums klientiem nodrošina vislabāko cenas un kvalitātes attiecību. Jāatzīmē, ka aprīkojuma līmenī Essential gaisa kondicionētājs tagad pieejams kā papildu aprīkojums (standarta aprīkojums pārējos līmeņos) – atbilstoši to klientu vēlmēm, kuri nevēlas maksāt par lieku aprīkojumu. Tādējādi aprīkojuma līmeņa Access cena Igaunijā ir, sākot no € 12 090, savukārt Latvijā un Lietuvā - no € 12 190.

Jaunais Dacia Duster tirdzniecībai Baltijas valstīs pieejams jau no 2021. gada 1. jūlija.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20114899sec.