FIAT uzlabojis leģendāro «Tipo» : starp jaunajiem modeļiem – krosovers «Tipo Cross»

Jaunais, uzlabotais FIAT “Tipo” drīzumā nonāks Latvijā, turklāt arī slavenais “Tipo Cross” krosovers. FIAT “Tipo” tirgū atgriezīsies ar vairākām versijām, lai entuziastiem būtu nodrošināts plašākais izvēles klāsts.

“Jau vairāk nekā 30 gadus FIAT “Tipo” pazīstams kā praktisks auto, kura dizains nenoveco. Ejot līdzi laikam un paplašinot “Tipo” modeļu ģimeni, radījām krosoveru. FIAT pasaulē šis ir sen gaidīts jaunums, kas ļauj mums nonākt jaunā tirgus konkurences segmentā,” saka “AUTOBRAVA Motors” tirdzniecības vadītājs Rihards Mežoks.

Uzlabotais FIAT “Tipo” Latvijā debitēs jau tūlīt, jūlija beigās - tirgū būs pieejami trīs dažādi šī spēkrata veidi, tostarp sedans, hečbeks un krosovers “Tipo Cross”, kuru noteikti novērtēs ģimenes.

Mežoks skaidro, ka viens no pamanāmākajiem automobiļa uzlabojumiem ir modernais interjers, kā arī virsbūves dizains kļuvis mūsdienīgāks. Jaunajā “Tipo Cross” integrētas arī novatoriskas tehnoloģijas, kas uzlabos braukšanas pieredzi, padarot auto dinamiskāku un ērtāku.

Jaunajam “Tipo” būs vairākas dzinēju versijas. Starp tām ir “Multijet” dīzeļdzinējs ar 95 ZS jaudu un trīs cilindru benzīna dzinēju. Jaunais viena litra “FireFly Turbo” benzīna dzinējs būs vēl jaudīgāks par iepriekšējo 1,4 litru dzinēju, turklāt tam būs 100 ZS (74 kW) jauda, kas arī ļaus tam izcelsies ne tikai ar efektivitāti, bet arī ar zemākiem CO2 izmešiem.

Ilgi gaidītajam FIAT “Tipo Cross” ir par 7 cm lielāks klīrenss, kas sniegs drošības sajūtu braucot pa vismežonīgākajiem ceļiem.

“Šis automobilis ir praktiska opcija tiem, kuri izvēlas aktīvi pavadīt savu brīvo laiku. Tas ir arī ļoti piemērots Latvijas laikapstākļiem un ceļiem,” skaidro AUTOBRAVA Motors pārstāvis.

Jaunajos spēkratos FIAT ieviesis savu jaunāko tehnoloģiju sistēmu – ADAS (Uzlabotā Autovadītāja Asistenta Sistēma), kas paziņo par dažādiem maršruta ierobežojumiem, vērš uzmanību, ja sarežģījumu gadījumā šķērsojat joslas, kā arī asistents palīdzēs ar stabilitāti un drošu automobiļa kontroli, jo tas ņem vērā informāciju par ceļa struktūru, kas iegūta no automobiļa priekšas un abiem sāniem. Jaunajai ADAS sistēmai ir arī ultraskaņas sensors, kas uztver aklās zonas, kā arī brīdina autovadītāju par dažādiem šķēršļiem uz ceļa.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32424593sec.