Latvijā ienāk «JEEP Wrangler» plug-in hibrīda modelis

13.augustā JEEP Latvijā debitē ar jauno un šī zīmola pirmo hibrīdauto - Wrangler 4xe modeli, kas ir jaudīgākais, videi draudzīgākais un tehniski progresīvākais hibrīda automobilis šobrīd!

"Jaunā JEEP Wrangler 4xe modeļa debija šim zīmolam ir svarīgs solis hibrīdautomobiļu tirgū. Pāreja uz inovatīvu risinājumu pielietošanu jau esošos modeļos ir patiess 80 gadus senā zīmola sasniegums,” norāda JEEP pārstāvja “AUTOBRAVA Motors” tirdzniecības vadītājs Rihards Mežoks.

Šis modelis strādā ar elektrisko un iekšdedzes dzinēju, kas 100 km/h sasniedz vien 6,5 sekundēs. Savukārt ar elektrisko dzinēju vien šis automobilis spēs nobraukt vairāk nekā 50 kilometru. Abu dzinēju aprīkojums sniedz ārkārtīgi lielu jaudu - 380 zirgspēki. Divu litru benzīna dzinējam ir 272 ZS (200 kW) jauda, bet elektriskā dzinējam ir 107 kW (145 ZS). Tas ir visjaudīgākais JEEP Wrangler modelis, kas līdz šim nonācis Baltijā. Turklāt ražotājs uzsver, ka degvielas patēriņš uz 100 kilometriem ir vien 3.5 litri un, pārvietojoties elektrorežīmā automobilim, samazinās CO2 emisijas par 70%.

"Šī uzlādējamā hibrīda tehnoloģija prasmīgi apvieno moderno pasauli ar autentisko JEEP garu. Tā ir ideāla izvēle tiem, kuri lūkojas pēc kompromisa starp brīvību, piedzīvojumiem un vides ilgtspējību,” saka Mežoks.

Bezceļu čempiona Wrangler 4xe akumulatoru ar easyWallbox sistēmu, kas ir neliela ierīce, kuru ierīkojot mājās, varam lādēt elektroauto. Ar šo ierīci pilnībā būs iespējams uzlādēt auto bateriju mazāk nekā trīs stundu laikā, izmantojot 7,4 kWh uzlādes jaudu.

“AUTOBRAVA Motors” tirdzniecības vadītājs uzskata, ka tehniskie kritēriji kā ātra uzlāde, tūlītēji iegūstama jauda, iespaidīgs paātrinājums un četru riteņu piedziņa pilnīgi elektriskā režīmā ir galvenie faktori, kas padara šo modeli par patiesi nopietnu konkurentu tādiem modeļiem kā Land Rover Defender.

Modelis 4xe jau standarta komplektācijā būs aprīkots ar aktīvās un pasīvās drošības sistēmām - bezceļa kameru, aklo punktu un aizmugurē esošo transportlīdzekļu uzraudzīšanas sistēmām, lai ikdienā sniegtu drošību un bezrūpīgu braukšanu. Braucienus pa bezceļiem uzlabo modernā Tru-Lok sistēmas tehnoloģija, kas nepieciešamības gadījumā bloķē priekšējo un aizmugurējo diferenciāli, tādējādi vienmērīgi sadalot jaudu starp riteņiem, un nodrošina pienācīgu saķeri, braucot pat pa izaicinošākajiem bezceļiem.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36398721sec.