Diseldorfas autondustrijas izstāde: Klejotāju dzīve ar «Renault»

Atrādot plašākai publikai jauno Trafic SpaceNomad modeli, Renault prezentē savu atjaunoto kemperu klāstu.

•    Jaunais Trafic SpaceNomad modelis, kas plašākai publikai prezentēts CARAVAN SALON izstādē Diseldorfā, Renault pieejamo automobiļu katalogā tiks iekļauts 2022. gada sākumā. Trafic SpaceNomad varēs iegādāties Šveicē, kā arī vēl piecās citās Eiropas valstīs.

•    Francijas kemperu ražotāja Pilote projektētais Trafic SpaceNomad modelis ir pieejams divos garumos (ar četrām vai piecām sēdvietām). Paceļamais jumts rada vietu divām lielām gultām, kā arī dušai un virtuvītei, lai ceļotāji varētu doties ceļā, neraizējoties par naktsmītnēm un citām ērtībām.

•    Savu priekšstatu par hipiju stila kemperi Renault demonstrēja jau izstādei paredzētajā automobilī Hippie Caviar Hotel, izstādot arī ikonisko Estafette kemperi.

•    Diseldorfas autoindustrijas izstādē Renault klāstu papildinās arī jaunie SpaceClass Escapade un Master Campervan modeļi.

JAUNAIS TRAFIC SPACENOMAD — VIENMĒR GATAVS DOTIES CEĻĀ

Beidzoties atkārtotām mājsēdēm un citiem ierobežojumiem, kemperu popularitāte un pieprasījums pēc tiem turpina pieaugt.  Šī transportlīdzekļa spēja pielāgoties ceļotāju vēlmēm atvieglo ceļošanu epidemioloģisko ierobežojumu laikā, kā arī sniedz ceļotājiem pilnīgu rīcības brīvību. Pēc veiksmīga izmēģinājuma Šveices tirgū 2020. gadā, Renault nolēmis paplašināt SpaceNomad modeļa tirdzniecību Eiropā, īpaši Vācijā, Austrijā, Beļģijā, Dānijā un Francijā. Iedvesmojoties no jaunā Trafic modeļa un pārveidojot uzņēmuma Pilote projektēto modeli, SpaceNomad modelis tiks ražots Sanduvilas rūpnīcā un Renault klāstā būs pieejams no 2022. gada sākuma. Trafic SpaceNomad  pieejams divos garumos (četru un piecu sēdekļu versijās), ar plašu dzinēju izvēli (sākot no 110 līdz 170 ZS) un ar manuālo vai automātisko pārnesumkārbu (150 un 170 ZS dzinējiem). Jaunais Trafic SpaceNomad modelis radīts klientiem, kas meklē brīvību bez naktsmītņu vai autostāvvietu ierobežojumiem.

PĒC PIEPRASĪJUMA IZGATAVOTAS IEKĀRTAS PLAŠAI IZMANTOŠANAI

Pilnībā aprīkota virtuve ēdiena gatavošanai ziemā vai vasarā, kā arī neparedzētos apstākļos:

• Liela divu degļu plīts ar pjezo aizdedzi, kas apvienota ar izlietni (iebūvēts krāns)

• Ledusskapis (49 l).

• Atsevišķs galds lietošanai iekštelpās vai ārpus tām (var uzglabāt bagāžniekā).

Divas gultas (ar četrām vietām):

• Gultas vieta, kas veidojas paceļot jumtu (120 x 200 cm)

• Aizmugurējā sola sēdeklis ir pārveidojams par gultu (130 x 185 cm).

Un āra duša, lai atsvaidzinātos jebkurā laikā.

PRAKTISKS INTERJERS LIELĀKAM KOMFORTAM AUTO SALONĀ

Jaunajā Trafic SpaceNomad modelī ir līdz piecām sēdvietām. Priekšpusē ir divi atsevišķi sēdekļi, kurus var pagriezt pretējā virzienā, lai radītu ietilpīgu un mājīgu dzīves telpu. Salona aizmugures daļa ir pieejama divās konfigurācijās: ar fiksētu divu sēdekļu solu vai bīdāmu trīsvietīgu solu. Tāpat auto ir aprīkots ar nojumi (220cm x 235 cm) un 100% LED apgaismojumu (12 apgaismojuma vienības), kas pasargās ceļotājus no sliktiem laikapstākļiem un ļaus izbaudīt atpūtu arī diennakts tumšajā laikā. Visbeidzot, auto salons ir izolēts, apgaismots, apsildāms (2000 W) un aprīkots ar žalūzijām.

DIZAINS, TELPAS, DROŠĪBA — JAUNĀ TRAFIC BŪTĪBA

Jaunajam Trafic SpaceNomad modelim ir jauns, izteiksmīgāks ārējais dizains — horizontāls pārsegs un vertikāls režģis, LED priekšējie lukturi ar atjauninātu C formas dizainu. Auto salonā virs jaunā, pārveidota dizaina vadības paneļa transportlīdzekļa priekšā ir izveidota vieta mantu uzglabāšanai (līdz 34 litru ietilpība), savukārt aizmugurē – līdz 300 litriem, kas šo modeli izvirza segmenta līderu pozīcijā. Pateicoties  hromētiem ieliktņiem, riteņiem ar rombveida griezumu un metāla krāsām (ieskaitot jauno karmīnsarkano), ir uzlabots arī auto dizains. Lai nodrošinātu labāku braukšanas pieredzi salonā, furgonā ir pieejami jauni braukšanas palīglīdzekļi, piemēram, avārijas bremzēšanas sistēma, autovadītāja noguruma pakāpes kontroles sistēma, brīdinājuma sistēma par izbraukšanu no joslas, un arī aklās zonas palīgsistēma.

TEHNOLOĢIJAS BRĪVĪBU MĪLOŠO CEĻOTĀJU DZĪVESVEIDA UN SAVIENOJAMĪBAS APVIENOŠANA

Trafic SpaceNomad modelis piedāvā jaunākās tehnoloģijas, piemēram, 8 collu skārienjutīgu ekrānu un indukcijas lādētāju. Tāpat auto ir jaunākā Renault EASY LINK multimediju sistēma ar integrētu navigāciju un Apple CarPlay un Android Auto sistēmu viedtālruņiem.

LEĢENDĀRAJĀ DISELDORFAS AUTOINDUSTRIJAS IZSTĀDĒ RENAULT ATKLĀS SAVU REDZĒJUMU PAR BRĪVĪBU MĪLOŠU CEĻOTĀJU DZĪVI

IZSTĀDEI PAREDZĒTAIS RENAULT HIPPIE CAVIAR HOTEL MODELIS

Renault ar Hippie Caviar Hotel no jauna atklāj kemperu pasauli, sniedzot iespēju atpūsties hipiju stila furgonā. Izstādes automašīna ir aprīkota ar pārvietojamu gultu, ko var izņemt ārā pa bagāžas nodalījuma durvīm, lai gulētu brīvā dabā, kā arī ir jumta terase, lai varētu labāk sajust apkārtējās dabas burvību. Lai izbaudītu īstu pieczvaigžņu viesnīcas pieredzi, tiek apsvērts nodrošināt ceļotājiem piegādes ar bezpilota lidaparātiem tieši uz jumta un pat konsjerža pakalpojumus. Hippie Caviar Hotel tiks prezentēts kopā ar 1977. gada ikonisko Estafette kemperi.

JAUNIE SPACECLASS ESCAPADE UN MASTER KEMPERI

Renault jau 15 gadus ir aktīvs kemperu tirgus dalībnieks, kā rezultātā pārveidoti Master un Trafic kravas un pasažieru komerctransporta modeļi. Diseldorfas autoindustrijas izstādē Renault piedāvā unikālu iespēju iepazīt arī šos modeļus:

• Jaunais SpaceClass Escapade

Šis modelis ir speciāli veidots kā transportlīdzeklis atpūtai, un tajā ir līdz pat astoņām sēdvietām un divguļamā gulta (līdz 1,90 m gara) ar pārveidojamu sēdvietu. Tāpat šajā modelī ir arī nolokāms galds un papildu gaisma sānos, lai atpūtniekiem būtu ērtāk lasīt. Šis ir ideāls transportlīdzeklis, lai bez raizēm aizbēgtu no ikdienas.

• Master kemperis

Šis automašīnu ražotāja Rimor (Trigano Group) pārveidotais un ražošanas inženieru uzņēmuma Ahorn pārdotais kemperis  sniedz “pilnu komfortu”. Tostarp Master šasijas kabīnes versija kalpo par šī kempera pamatbāzi.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15006995sec.