«Autobrava Motors» 2022. gadā tirgū laidīs vairākus jaunus Itālijas ražotāju automobiļus

2022. Gads Baltijas auto tirgum nesīs vērienīgu Itālijā ražotu auto pienesumu. Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional un Jeep automobiļu pārstāvji Baltijas valstīs šogad tirgū laidīs 11 jaunumus. Pārstāvji informē, ka īpaša uzmanība tiks veltīta jaunākajam Alfa Romeo modelim “Tonale”, kas Latvijas autobraucējiem būs pieejams jau šā gada beigās.

Alfa Romeo ir īsts Itālijas autoražošanas nozares lepnums. Aizsākot vērienīgas investīciju programmas īstenošanu uzņēmums turpina izaugsmi. Tāpat itāļu auto ražotājs tirgum sagatavojis arī citus jaunumus, tostarp īpašas Stelvio un Giulia modeļu versijas ar ievērojamiem uzlabojumiem gan interjerā, gan eksterjerā, kā arī kompānija gatavojas prezentēt šo modeļu atjauninātas versijas.

“Alfa Romeo Stelvio pērn Baltijas reģionā kļuva par populārāko itāļu vieglo automobili, tāpēc šos jaunumus jo īpaši gaida gan mūsu, gan ražotāja fani,” stāsta  Autobrava pārstāvis Uvis Braunfelds.

Uzņēmums tirgū plāno laist arī jaunos Fiat Tipo un Fiat 500X modeļus, atlētiskāko modeli Abarth 695, kā arī īpašu Fiat Red automobiļu līniju, kas izstrādāta kopā ar rokgrupas U2 līderi Bono. “Fiat jaunumi tirgū debitēs, sākot no šā gada otrā ceturkšņa, un turpināsies līdz gada beigām,” skaidro Braunfelds.

Stelantis pārstāvji Baltijā vēsta, ka īpašu uzmanību izpelnīsies arī leģendārā Jeep Grand Cherokee debija, kas paredzēta šoruden. Tas būs viens no dārgākajiem un inovatīvākajiem SUV, kas iesaistīsies konkurences cīņā ar tādiem modeļiem kā BMW X5, Lexus LX sēriju un Mercedes-Benz GL.

“Grand Cherokee izstrādātāji neslēpj savas ambīcijas, ka ar šo modeli viņi ienāk luksusa tirgū, kur viņi plāno sniegt būtisku ieguldījumu. Šajā modelī apvienota SUV ražotāja leģendārā pieredze, inovācijas un komforts, kas izplatīts Amerikas automašīnās,” uzsver Braunfelds.

Viņš informē, ka pirmie Jeep jaunumi tirgū nonāks jau februārī-martā, kad tiks prezentēti Jeep Renegade un Jeep Compass hibrīda modeļi, kuros iekšdedzes dzinējs darbosies paralēli elektriskajam motoram, ko darbina mazas ietilpības akumulators.

Vienlaikus Baltijas valstis saņems vismaz divus jaunumus no Fiat Professional, kas pavasarī tirgū laidīs vieglo komerciālo mikroautobusu Scudo, bet vasarā debitēs ar pasažieru mikroautobusu Ulysse.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49863887sec.