«Volkswagen» pirmā krosovera kupeja «Taigo» tagad pieejama Latvijā

Volkswagen pirmā krosovera kupeja Taigo tagad pieejama pie dīleriem Latvijā. Ieslīps jumts, kupejas siluets un paaugstinātas sēdvietas sniedz Taigo unikālu un stilīgu izskatu. Jaunais Taigo standarta aprīkojumā pieejams ar digitālo mērinstrumentu paneli. Pēc pieprasījuma šo kompakto automobili iespējams papildināt ar melnu jumtu, lielu paceļamu un bīdāmu panorāmas jumta lūku, kā arī ar tādiem tehnoloģiskiem elementiem kā IQ.DRIVE Travel Assist sistēma daļēji automatizētai braukšanai. Jaunā Taigo (ar 1.0 TSI dzinēju, 70 kW/95 ZS jaudu, piecu pārnesumu manuālo ātrumkārbu ) sākumcena Latvijā ir 19 900 eiro.

Sadarbība ar mūzikas māksliniekiem

Tāpat kā mūzika, arī Taigo ir izteiksmīgs, universāls un tam nav robežu, tāpēc Volkswagen sadarbojas ar trīs jaunajiem mūzikas māksliniekiem, kuri pārstāv trīs dažādus mūzikas žanrus. Turpmāk automobiļa mūsdienīgais raksturs tiks atspoguļots ne tikai daudzās komforta, vadības un asistentu sistēmās, bet arī trīs mākslinieku mūzikas video klipos – Kriss Džeims (Chris James) The Cool Kid, GHEIST Home Again un YUGEN BLAKROK PEDESTAL.

Moderns dizains un digitālas funkcijas

Inovatīvā virsbūves forma ar ideālām proporcijām un diskiem līdz pat 18 collu lielumā jaunajam Taigo sniedz elegantu un dinamisku izskatu. Tikmēr centrālais elements interjerā ir digitālais mērinstrumentu panelis Digital Cockpit, kas pieejams standarta komplektācijā, kā arī jaunās paaudzes informācijas un izklaides sistēma (MIB3). Šai digitālajai sistēmai ar horizontālu un paaugstinātu izkārtojumu ir 26 centimetrus liels augstas izšķirtspējas krāsu displejs, kas sniedz iespēju pārlūkot visu svarīgāko informāciju. Papildu komplektācijā pieejamais digitālais mērinstrumentu panelis Digital Cockpit Pro piedāvā arī vairākas individuālas konfigurācijas opcijas, piemēram, ir iespējams izvēlēties vizuāli attēlot vadītāja asistentus vai arī navigācijas kartes un multivides displeja kombināciju ar dažādām grafikām un animācijām. Tas ar lietotāju mijiedarbojas ļoti dinamiski – kopš automobiļa atslēgšanas brīža tajā sākas gaismas šovs.

Trīs dzinēji un trīs aprīkojuma līnijas

Taigo, kas pieejams ar priekšējo riteņu piedziņu, tiek piedāvāts trīs veiktspējas līmeņos (ar 1.0 TSI dzinēju un pēc izvēles pieejamu 70 kW/95 ZS vai 81 kW/110 ZS jaudu, un ar 1.5 TSI dzinēju ar 110 kW/150 ZS jaudu) un ar trīs aprīkojuma līnijām – Life, Style un R-Line. Bāzes Taigo modelim (ar 1.0 TSI dzinēju un 70 kW/95 ZS jaudu) ir plašs standarta aprīkojuma klāsts. Piemēram, CUV kupeja aprīkota ar daudzfunkciju stūri, gaisa kondicionieri, Autonomous Emergency Braking Front Assist sistēmu, kas brīdina autovadītāju par iespējamu sadursmi un arī palīdz ar bremzēšanu, lai izvairītos no iespējamiem negadījumiem, Lane Assist sistēmu, kas palīdz autovadītājam izvairīties no sadursmēm, izbraucot no savas braukšanas joslas, un LED priekšējiem lukturiem.

Life aprīkojumā jau standarta pakotnē pieejama App Conect, kas nodrošina iespēju ērti pārvaldīt izvēlētās lietotnes un saturu, izmantojot automobilī esošo displeju. Jaudīgāks 1.0 litra TSI dzinējs ar 81 kW (110 ZS)  jaudu pieejams papildu komplektācijā.

Style aprīkojuma līnija ir izteiksmīgāka un sniedz lielākas iespējas. Starp standarta komplektācijā pieejamajiem elementiem ir App Conect, tostarp App Conect Wireless, ko iespējams izmantot ar Apple CarPlayTM un Android AutoTM. IQ.LIGHT Matrix LED priekšējie lukturi ar LED dienasgaismām arī ir nodrošināti standarta komplektācijā. Taigo Style arī pieejams ar 1.5 litru TSI dzinēju, kas attīsta 110 kW (150 ZS)  jaudu, un automātisko septiņu pārnesumu divsajūgu ātrumkārbu (DSG) pēc izvēles.

R-Line aprīkojuma līnija ir pareizā izvēle ikvienam, kas priekšroku dod sportiskam dzīvesstilam. Šo līniju raksturo zemāks R-Line dizaina priekšējais bampers, aizmugurējais gaisa izkliedētājs, sportiski kontrastējoši elementi spīdīgi melnā krāsā un lieli diski (līdz 18 collām). Interjerā melnā griestu apdare nodrošināta standarta komplektācijā. R-Line līnija, tāpat kā Taigo Style – aprīkota arī ar Air Care Climatronic gaisa kondicionēšanas sistēmu ar aktīvo kombinēto filtru un divzonu temperatūras kontroli, Digital Cokcpit Pro, Ready 2 Discover informācijas un izklaides sistēmu, kā arī apsildāmiem priekšējiem sēdekļiem.

Life līnijā iespējams pasūtīt sagāžamu un bīdāmu panorāmas lūku, kas stiepjas gandrīz visa interjera garumā. Atkarībā no aprīkojuma līnijas, papildu dizaina pakotnes pieejamas par papildu samaksu, tāpat kā vilkšanas āķis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92863584sec.